Μια ανατροπή που διαδέχεται την άλλη και ένα θρίλερ που βρίσκεται σε εξέλιξη από το πρωί της Τρίτης κρύβεται πίσω από τα δυο νεκρά αδέρφια που εντοπίστηκαν πυροβολημένα σε διαμέρισμα πολυκατοικίας στο Νέο Ηράκλειο.

Η τραγωδία εκτυλίχθηκε λίγο μετά τις 9 το πρωί. Ο μεγαλύτερος αδερφός τους που βρισκόταν στο σπίτι του, το οποίο είναι στην ίδια πολυκατοικία, άκουσε τουλάχιστον δυο πυροβολισμούς από κυνηγητικό όπλο.

Αμέσως ανέβηκε τους ορόφους και έφτασε στο διαμέρισμα του 34χρονου και της 29χρονης χωρίς όμως να μπορεί να μπει. Η αστυνομία βρέθηκε στο σημείο και όταν κατάφεραν να μπουν στο χώρο εντόπισαν νεκρά τα δυο άτομα και διπλά τους μια καραμπίνα.

Αρχικά οι αρχές θεωρούσαν πως ο 34χρονος είχε πυροβολήσει την αδερφή του και στη συνέχεια έβαλε τέλος στην ζωή του. Ωστόσο αυτό το ενδεχόμενο έχει απομακρυνθεί καθώς σύμφωνα με την αυτοψία της ιατροδικαστού τα σενάρια είναι δυο.

Είτε το κάθε άτομο έβαλε μόνο του τέλος στην ζωή του είτε η 29χρονη πυροβόλησε τον αδερφό της και στη συνέχεια έστρεψε το όπλο στον εαυτό της.

Βρέθηκαν δυο σημειώματα
Στο χώρο οι αξιωματικοί της ασφάλειας εντόπισαν δυο ιδιόχειρα σημειώματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο γραφικός χαρακτήρας μοιάζει και κρίνεται απαραίτητο να τα αναλύσει γραφολόγος για να ξεκαθαρίσει εάν ο συντάκτης των γραμμάτων είναι διαφορετικός.

Από την ανάλυση της ιατροδικαστικής εξέτασης θα διαπιστωθεί εάν υπάρχουν στα χεριά και των δυο ατόμων ίχνη πυρίτιδας ή μόνο του ενός.

Τι έγραφαν τα σημειώματα που βρέθηκαν δίπλα στα νεκρά αδέρφια
Όπως αποκαλύπτει το MEGA, πρόκειται για δύο σημειώματα λίγων γραμμών, τα οποία θυμίζουν έντονα δήλωση του νόμου 105.

Είναι πολύ επιγραμματικά και αναφέρουν συγκεκριμένα: «Εγώ» -στη συνέχεια ο καθένας το όνομά του- «δηλώνω ότι θέτω τέλος στη ζωή μου» και στη έπειτα αναφέρουν τον λόγο που τους οδήγησε σε αυτή την απόφαση, με τις πληροφορίες να λένε ότι έχει να κάνει με τη μητέρα τους, η οποία έφυγε από τη ζωή λίγους μήνες νωρίτερα.

Παράλληλα, αναφέρουν πως δεν έχει εμπλακεί κανένας άλλος στον θάνατό τους, αφού όπως γράφουν χαρακτηριστικά «αυτοκτονώ με δική μου ευθύνη».

Μάλιστα, προκαλεί εντύπωση πως και οι δύο έχουν γράψει ακριβώς το ίδιο πράγμα και το μόνο που αλλάζει είναι το όνομα, ενώ στο τέλος τα δύο αδέρφια έχουν υπογράψει με το όνομά τους.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook