Ένα πρωτοφανές περιστατικό σημειώθηκε σήμερα το πρωί στο Αιγίνιο Πιερίας όταν τουλάχιστον πέντε άτομα από την ομάδα «Θεματοφύλακες του Συντάγματος» απήγαγαν τον διευθυντή του γυμνασίου της περιοχής βάζοντάς του χειροπέδες και τον οδήγησαν στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής.

Ο γυμνασιάρχης βρίσκεται σε κατάσταση σοκ από την καταδρομική επίθεση εις βάρος του, ενώ το πολύ σοβαρό επεισόδιο έγινε μπροστά στα έκπληκτα μάτια γονέων και καθηγητών, οι οποίοι αιφνιδιάστηκαν και δεν μπόρεσαν να αντιδράσουν.

Η Αστυνομία προχώρησε αρχικά στην προσαγωγή 11 ατόμων, τα οποία παρουσιάστηκαν στο τμήμα, ζητώντας να παραδώσουν τον διευθυντή, κι εξετάζει τον βαθμό συμμετοχής του καθενός εξ αυτών.

Ο διευθυντής του Γυμνασίου μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Αιγινίου, για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες, καθώς φέρει κάποιες εκδορές στα χέρια από τις χειροπέδες. Σύμφωνα με πληροφορίες, τις προηγούμενες μέρες υπήρξαν οχλήσεις έξω από το σχολείο από την ίδια ομάδα και είχαν ενημερωθεί σχετικά οι αρμόδιες Αρχές.

«Τέτοιου είδους συμπεριφορές είναι προκλητικές και απαράδεκτες και η Αστυνομία δεν πρέπει να επιτρέψει την επανάληψή τους», δήλωσε σχετικά με το επεισόδιο στην Πιερία ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook