Παγώνη-Τζανάκης για Γιαννάκο: «Δεν υπάρχουν VIP ασθενείς – Δεν ξέρει πως λειτουργούν οι ΜΕΘ»
«Δεν υπάρχουν VIP ασθενείς για τους γιατρούς. Αυτό στενοχωρεί όλο τον κόσμο και εμάς και δεν θα έπρεπε να γίνονται τέτοιες διακρίσεις»
Για τη δήλωση Γιαννάκου μίλησαν οι γιατροί Ματίνα Παγώνη και Νίκος Τζανάκης στον ΣΚΑΪ και τον Γιώργο Αυτιά.
«Δεν είναι δυνατόν να υπάρχει γιατρός νοσοκομειακός, ο οποίος έχει κενά κρεβάτια και δεν παίρνει από τη λίστα διασωληνωμένων ασθενών που είναι εκτός ΜΕΘ. Δεν γίνεται με τίποτα. Δεν υπάρχει δηλαδή γιατρός για να το κάνει αυτό το πράγμα. Σε εμάς στην ΕΙΝΑΠ δεν έχει γίνει τέτοια καταγγελία», τόνισε η κα Παγώνη.
«Δεν υπάρχουν VIP ασθενείς για τους γιατρούς. Αυτό στενοχωρεί όλο τον κόσμο και εμάς και δεν θα έπρεπε να γίνονται τέτοιες διακρίσεις», προσέθεσε.
Παράλληλα, ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Σπήλιος Λιβανός σχολίασε ότι πρέπει να παρέμβει ο εισαγγελέας για αυτό το θέμα και την διασπορά ψευδών ειδήσεων.
Ο κ. Τζανάκης είπε ότι «αυτός που τα λέει αυτά προφανώς δεν έχει περάσει ούτε την πόρτα του νοσοκομείου και δεν ξέρει πως λειτουργούν οι ΜΕΘ. Ελπίζω οι νοσηλευτές να τον ανταμείψουν κατάλληλα στις επόμενες εκλογές με αυτά που λέει. Μόνο έτσι καταλαβαίνει ο κ. Γιαννάκος, μου φαίνεται.»
Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, «γίνεται τεράστια προσπάθεια στις ΜΕΘ. Αναβάλλονται χειρουργεία ασθενών με όγκο στο κεφάλι γιατί δεν υπάρχουν κρεβάτια ΜΕΘ να υποδεχτούν μετεγχειρητικά αυτούς τους αρρώστους.»
Ο κ. Γιαννάκος, μιλώντας επίσης στον ΣΚΑΪ και τον Γιώργο Αυτιά, επέμεινε στις δηλώσεις του, αναφέροντας ότι υπάρχουν κενά κρεβάτια και διασωληνωμένοι εκτός ΜΕΘ.
«Υπάρχει προνομιακή διαχείριση και μπαίνουν στις ΜΕΘ με ηλικιακά κριτήρια», είπε και προσέθεσε ότι «ο Μητροπολίτης Αιτωλίας βρήκε μέσα σε 3 ώρες ΜΕΘ στον Ευαγγελισμό».
Ολες οι Ειδήσεις
- Βουλή: Αίτημα του ΠΑΣΟΚ για εξεταστική επιτροπή στην υπόθεση των υποκλοπών
- Survivor: Η ένταση χτυπάει κόκκινο – Απόψε στις 22.30, στον ΣΚΑΪ – Δείτε το τρέϊλερ
- «EQ»: Καλεσμένος ο γλύπτης Κώστας Βαρώτσος – Απόψε τα μεσάνυχτα στο ACTION 24
- «Φως στο Τούνελ»: Στην πρώτη θέση της τηλεθέασης την Παρασκευή 1η Μαίου
- «Στο χιλιοστό»: Νέα σειρά ντοκιμαντέρ από τις Ελένη Βαρβιτσιώτη και Βικτώρια Δενδρινού – Πρεμιέρα, απόψε, Δευτέρα 4 Μαΐου στις 21.00, στον ΣΚΑΪ
- «Η γη της ελιάς»: Ο Μανώλης μαθαίνει για την κακοποίηση της Άννας από τον Ρούσσο, τον βρίσκει και τον «τιμωρεί» με τον τρόπο του…
- Μαρινάκης: Όχι από τη ΝΔ στο αίτημα για προανακριτική στην υπόθεση του ΟΠΕΚΕΠΕ για Λιβανό και Αραμπατζή
- Λαϊκό Λαχείο: Αλλάζει η ημέρα των κληρώσεων – Από την Τετάρτη 6 Μαΐου και κάθε Τετάρτη πλέον οι κληρώσεις του παιχνιδιού της Allwyn
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook