Τις 180 έχουν φτάσει οι αναμονές για ένα κρεβάτι σε ΜΕΘ τον τελευταίο μήνα [βίντεο]
Εξαιρετικά δύσκολη είναι η κατάσταση στα νοσοκομεία της χώρας.
Το τελευταίο 24ωρο έγιναν 100 διακομιδές Covid στα εφημερεύοντα νοσοκομεία, με τον αριθμό να είναι σημαντικά αυξημένος σε σχέση με τις προηγούμενες ημέρες.
Την ίδια ώρα, σύμφωνα με το MEGA, τις 180 έχουν φτάσει οι αναμονές για ένα κρεβάτι σε ΜΕΘ τον τελευταίο μήνα, με κάποια αιτήματα να εκκρεμούν από τις 18 Νοεμβρίου, σύμφωνα με τα στοιχεία του ΕΚΑΒ.
Οι άνθρωποι αυτοί νοσηλεύονται σε κοινό θάλαμο, περιμένοντας να βρεθεί κάποιο κρεβάτι.
Σημειώνεται ότι στη χώρα μας τα κρούσματα της Όμικρον είναι πλέον 10, με τα μισά να εντοπίζονται στην Αθήνα.
Ολες οι Ειδήσεις
- Δημοσκόπηση Pulse: Στις 16,5 μονάδες η διαφορά ΝΔ –ΠΑΣΟΚ , στασιμότητα για Τσίπρα – Καρυστιανού, εντείνεται η ανησυχία για τον πόλεμο
- Λάρισα: Δεκτή η δήλωση αποχής της προέδρου στη δίκη για τα χαμένα βίντεο των Τεμπών – Αναβλήθηκε επ’ αόριστον η εκδίκαση
- H Τζούλια Αλεξανδράτου για την πρώτη της ερωτική ταινία: «Το μοναδικό μου συναίσθημα ήταν οι σακούλες με τα χρήματα» (βίντεο)
- Νίκος Πλακιάς: «Ψέματα ότι ασκήθηκε βία σε βάρος του Πάνου Ρούτσι» – Τι λέει για το κόμμα Καρυστιανού και το περιστέρι που έχει έμβλημα (βίντεο)
- Νέα σημαντική κοινωνική πρωτοβουλία της Allwyn, με την ανακαίνιση του Αντικαρκινικού Νοσοκομείου «ΜΕΤΑΞΑ»
- Κωνσταντίνα Μητσοτάκη: Η σεφ της Βουλής & η συγγένειά της με τον πρωθυπουργό στο νέο επεισόδιο του Faces – Δείτε το βίντεο
- Η Δήμητρα Αλεξανδράκη «αδειάζει» τον Δημήτρη Αλεξάνδρου: Τι ωραίο πράγμα να «στηρίζεις» κάποιον στα stories και να τον θάβεις στην παρέα
- Δήλωσε αποχή η πρόεδρος του δικαστηρίου στη δίκη για τα βίντεο στα Τέμπη λόγω της συμπεριφοράς της Κωνσταντοπούλου: «Έχω δεχθεί πολλές προσβολές» – Οι αντιδράσεις των άλλων δικηγόρων(βίντεο)
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook