Θεσσαλονίκη – Φυλάκιση 15 μηνών σε 46χρονο για διαρροή ροζ βίντεο με την πρώην σύντροφό του [βίντεο]
Ποινή φυλάκισης 15 μηνών, με τριετή αναστολή, επέβαλε το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης σε 46χρονο, επειδή ανήρτησε δύο ροζ βίντεο στο Διαδίκτυο με την πρώην ερωτική του σύντροφο, εν αγνοία της. Το Δικαστήριο τον έκρινε ένοχο για παραβίαση του νόμου περί Προστασίας των Προσωπικών Δεδομένων.
Ο κατηγορούμενος, σύμφωνα με τη δικογραφία, διατηρούσε περιστασιακή ερωτική σχέση με την 48χρονη παθούσα. Όταν εκείνος της πρότεινε να βιντεοσκοπήσει τις προσωπικές τους στιγμές, η γυναίκα δέχθηκε, υπό την προϋπόθεση όμως ότι το υλικό δεν θα διαρρεύσει πουθενά.
Ο 46χρονος όμως φέρεται να αθέτησε τη συμφωνία τους, καθώς λίγα χρόνια αργότερα κατηγορείται ότι «ανέβασε» το συγκεκριμένο υλικό σε site ανταλλαγής ερωτικών συντρόφων, μέσω της οποίας κατέληξε σε διάφορες ιστοσελίδες πορνογραφικού περιεχομένου.
Άτομα από το φιλικό και συγγενικό περιβάλλον της 48χρονης την αναγνώρισαν στα βίντεο και την ενημέρωσαν. Υπό αυτές τις συνθήκες απευθύνθηκε στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της ΕΛ.ΑΣ. και ακολούθησε έρευνα που οδήγησε στην παραπομπή του 46χρονου σε δίκη.
Καταθέτοντας στο δικαστήριο η καταγγέλλουσα αναφέρθηκε στην άσχημη ψυχολογική κατάσταση στην οποία βρίσκεται αφότου διαπίστωσε τη διαρροή του υλικού, προσθέτοντας ότι η ντροπή που νιώθει δεν της επιτρέπει να επισκεφθεί τους δικούς της ανθρώπους. Κατηγόρησε δε τον 46χρονο ότι προέβη στην ενέργεια για να αποκομίσει οικονομικό όφελος.
Από την πλευρά του, ο κατηγορούμενος δέχθηκε ότι ανήρτησε τα ροζ βίντεο στο πρώτο site, αλλά δήλωσε αθώος για την περαιτέρω αναδημοσίευση, εξέλιξη για την οποία, όπως είπε, δεν ευθύνεται ο ίδιος. Κατά της απόφασης άσκησε έφεση και αφέθηκε ελεύθερος.
Το ρεπορτάζ από το MEGA:
Ολες οι Ειδήσεις
- «Αν δεν υποκύψεις δεν θα κάνεις καριέρα», έλεγε ο πασίγνωστος τραγουδιστής στον 21χρονο που τον παρενοχλούσε σεξουαλικά
- Νίκος Παππάς: Παραμένει άφαντος για να μην συλληφθεί μετά τον ξυλοδαρμό του δημοσιογράφου στο Στρασβούργο – Ο Νίκος Γιαννόπουλος περιγράφει την επίθεση – Βίντεο
- Παραδόθηκε στην Καλαμάτα o 30χρονος που αναζητούνταν για τη διπλή δολοφονία στη Φοινικούντα
- Ένταση στην Εξεταστική: Τα επεισόδια Κωνσταντοπούλου με Λαζαρίδη και Σκέρτσο, οι βιντεοσκοπήσεις και οι αιχμές κατά συζύγων (βίντεο)
- Δημοσκοπήσεις: Από 15,1% μέχρι 16,1% το προβάδισμα της ΝΔ –Υπερ των αγροτών οι πολίτες -Αρνητική «ψήφος» σε Τσίπρα και Σαμαρά
- Γιάννης Στάνκογλου: Στολίζει χριστουγεννιάτικο δέντρο μαζί με τα παιδιά του – Βίντεο
- Η ανάρτηση “φωτιά” από τον άνδρα που ετοιμάζεται να καταγγείλει τον πασίγνωστο τραγουδιστή για σεξουαλική παρενόχληση
- Αλεξανδρούπολη : Ανακοπή καρδιάς από ασιτία η αιτία θανάτου του τρίχρονου παιδιού, σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook