Κορωνοϊός – Σε κρίσιμη κατάσταση 16χρονη στη Λάρισα [βίντεο]
Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Λάρισας μία 16χρονη κοπέλα προσβεβλημένη από κορωνοϊό, για δεύτερη φορά μέσα σε δύο μήνες.
Η ανήλικη μεταφέρθηκε την περασμένη Παρασκευή στο Γενικό Νοσοκομείο της Λάρισας σε κωματώδη κατάσταση. Εκεί της έγιναν δύο rapid test τα οποία έδειξαν ότι είναι θετική στον κορωνοϊό, όμως το PCR που ακολούθησε για επιβεβαίωση βγήκε αρνητικό.
Λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής της, η 16χρονη διασωληνώθηκε και μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Λάρισας όπου και νοσηλεύεται. Εκεί της έγινε νέο τεστ PCR για να φανεί τι τελικά συμβαίνει.
Φέρεται να έχει σοβαρό υποκείμενο νόσημα.
Το ρεπορτάζ από το MEGA:
Ολες οι Ειδήσεις
- Σταματίνα Τσιμτσιλή: Στο Ντουμπάι με τον Θέμη Σοφό και τα παιδιά τους – Φωτογραφίες
- Το πόρισμα του ΕΜΠ για την έκρηξη στη Βιολάντα: Λάθος εγκατάσταση του σωλήνα προπανίου, δεν είχε αντιδιαβρωτική προστασία – «Θα μπορούσα να είχα πεθάνει κι εγώ», λέει ο ιδιοκτήτης από τη φυλακή (βίντεο)
- «Άρτεμη, το χέλι δεν παίζεται!» – Η ανάρτηση του Κ. Μητσοτάκη για την επίσκεψή του στην «Κυρά του Δέλτα»
- Μαρία Καρυστιανού: Μου έταξαν το υπουργείο Δικαιοσύνης και αρνήθηκα – Πριν το καλοκαίρι η ανακοίνωση του νέου κόμματος (βίντεο)
- Survivor: Με ποια κριτήρια θα ψηφίσουν οι ηττημένοι; Απόψε στις 21:40 στον ΣΚΑΪ
- Μαρία Μπακοδήμου : «Καλώς ήρθατε στον πιο ΑΔΥΝΑΜΟ ΚΡΙΚΟ!» – Πρεμιέρα, τη Δευτέρα 2Μαρτίου στις 20:00 στο OPEN
- «Αλ Τσαντίρι Νιουζ»: Καλεσμένος ο Γιάννης Κότσιρας – Τετάρτη 4 Μαρτίου στις 21:00
- Τζένη Γεωργιάδη: Πρωταγωνίστησε στο Τηνιακό Καρναβάλι και δέχτηκε δημοσίως το συγκινητικό ευχαριστώ του Δημάρχου Τήνου (βίντεο)
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook