Εξαδάκτυλος: Προγραμματίστε ελεύθερα για του χρόνου!
«Για να είμαστε ασφαλείς το κρυολόγημα θα πρέπει να μας κρατάει σε απομόνωση για 4 ημέρες, ανεξαρτήτως αποτελέσματος του τεστ», τόνισε.
Εμβολιασμό, μάσκα, rapid test, οικογενειακά Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά, συστήνει μέσω του ΣΚΑΙ ο καθηγητής Αθανάσιος Εξαδάκτυλος για ασφαλείς γιορτές φέτος, καθώς η Όμικρον παραμονεύει. Τόνισε, δε, ότι μπορούμε να προγραμματίσουμε ελεύθερα για του χρόνου.
Ερωτηθείς για τις διαφορές του κοινού κρυολογήματος και των συμπτωμάτων της Όμικρον, ο γιατρός είπε ότι είναι δύσκολο να καταλάβει κανείς τι από τα δύο είναι.
«Για να είμαστε ασφαλείς το κρυολόγημα θα πρέπει να μας κρατάει σε απομόνωση για 4 ημέρες, ανεξαρτήτως αποτελέσματος του τεστ», τόνισε.
Ολες οι Ειδήσεις
- Ο Άκης Παυλόπουλος και ο Βασίλης Χιώτης αναλαμβάνουν την παρουσίαση του «Καλημέρα Ελλάδα» στον ΑΝΤ1
- Φωτιά στο Ρέθυμνο: Συγκλονίζει ο ψαράς που απεγκλώβισε 30 ανθρώπους – Καίγεται η Πρέβελη, νέο βίντεο διάσωσης πολιτών από την παραλία
- Eπίθεση του ΠΑΣΟΚ στον Τσίπρα: Πείτε μας ποιος σας χρηματοδοτεί, η ΕΛΑΣ κάνει την πιο ακριβή καμπάνια κόμματος αντιπολίτευσης
- Μαίνεται η φωτιά στο Ρέθυμνο: Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης ο Δήμος Αγίου Βασιλείου – Απεγκλωβισμός 50 ατόμων από την Πρέβελη (βίντεο)
- Ο Μανώλης Μητσιάς άνοιξε συναυλία στην Ηλεία με τον «Γιάννη τον φονιά», μετά το συμβάν με την απαγόρευση του Γιώργου Χατζιδάκι (βίντεο)
- Ζωή Κωνσταντοπούλου: Προκάλεσε νέο καβγά στη Βουλή με τη δημοσιογράφο Βασιλική Πολύζου – «Τι δουλειά έχει αυτή εδώ;», φώναζε, κάλεσε το «100» και την πήγε στο αστυνομικό τμήμα
- Όταν αθλητές και καλλιτέχνες ανταλλάσσουν ρόλους
- Νέα εκπομπή στον αέρα του ACTION 24 στις 31 Αυγούστου – Ξενάγηση στη ζωή των πρωταγωνιστών του αθλητισμού!
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook