Ιωάννινα: Αναβλήθηκαν οι εμβολιασμοί λόγω φόβου αλλοίωσης 120 δόσεων

Συναγερμό στα Γιάννενα προκάλεσε η είδηση της πιθανής αλλοίωσης παρτίδας περίπου 120 δόσεων του εμβολίου κατά του κορωνοϊού.
Όπως μεταδίδει το mypreveza, αυτό οφείλεται σε βλάβη στις συσκευές ψύξης.
Το περιστατικό ανέφερε στην ΕΡΤ Ιωαννίνων, ο Γ.Γ. της ΠΟΕΔΗΝ, Γιώργος Πρέντζας τονίζοντας ότι οι εμβολιασμοί του υγειονομικού προσωπικού στα Νοσοκομεία της Ηπείρου βρίσκονται σε υψηλό ποσοστό, καθώς στα 2 νοσηλευτικά ιδρύματα των Ιωαννίνων φτάνουν το 80%.
Από την πλευρά του ο Διευθυντής του Κ.Υ Ιωαννίνων ανέφερε, ότι υπήρξε κάποιο πρόβλημα ψύξης και με βάση το πρωτόκολλο διαχείρισης διακόπηκε για μερικές ώρες ο εμβολιασμός, ωστόσο η συγκεκριμένη παρτίδα εμβολίων παραμένει στις συσκευές ψύξης.
Ολες οι Ειδήσεις
- Μειώσεις έως 8% σε πάνω από 2.000 προϊόντα από σήμερα μέχρι 31/12 στα σούπερ μάρκετ – Δείτε τη λίστα
- Φοινικούντα: Αλληλοκατηγορούνται οι δύο συλληφθέντες για τη διπλή δολοφονία – Στο στόχαστρο και τρίτο πρόσωπο
- Μπάγια Αντωνοπούλου: Ο σύντροφος της, της έκανε πρόταση γάμου
- Γιώργος Λιανός: Εκδρομή στη φύση με την οικογένεια του – Φωτογραφίες
- Φοινικούντα: Στη ΓΑΔΑ ο ανιψιός του 68χρονου ιδιοκτήτη του κάμπινγκ που ήταν παρών στη δολοφονία για να αναγνωρίσει τον δράστη (βίντεο))
- ΕΡΤnews: «365 στιγμές» με τη Σοφία Παπαϊωάννου – «Οι Έλληνες του Γκέρλιτς» – Πέμπτη 16.10.2025
- ACTION 24: Ο Γρηγόρης Βαλτινός απόψε στο «Καλύτερα Αργά»
- «Η Ελλάδα ψηφίζει»: Επιστρέφει ανανεωμένο και ακόμα πιο διαδραστικό – Πρεμιέρα την Τετάρτη 15 Οκτωβρίου στις 21.00 (Τρέϊλερ)
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook