Χαλκίδα: Οδηγός ταξί με κορωνοϊό έσπασε την καραντίνα και έκανε κούρσες

Ο οδηγός ταξί είχε διαγνωστεί με Covid και θα έπρεπε να βρίσκεται σε καραντίνα στο σπίτι του από τις 27 Ιανουαρίου έως και τις 5 Φεβρουαρίου, κάτι που όμως δεν έπραξε.
Το απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στη Χαλκίδα.
Ο οδηγός ταξί, που νοσούσε απο κορωνοϊό, συνέχισε να δουλεύει κανονικά και να έρχεται σε επαφή με κόσμο, αποτελώντας κίνδυνο για τη δημόσια υγεία.
Όλα αυτά, μέχρι που ένας πολίτης, ο οποίος γνώριζε πως ο οδηγός ταξί ήταν ασθενής κορωνοϊού, τον κατήγγειλε στην ΕΛ.ΑΣ. Οι αστυνομικοί εντόπισαν τον 48χρονο οδηγό ταξί εν ώρα εργασίας, ενώ αποβίβαζε πολίτες. Στον οδηγό με την ανεύθυνη συμπεριφορά επιβλήθηκε το πρόστιμο των 5.000 ευρώ.
Ολες οι Ειδήσεις
- «Έχω δεχθεί απειλές κατά της ζωής μου», καταγγέλλει η Μαρία Καρυστιανού – Τι κατέθεσε στο ελληνικό FBI (βίντεο)
- Παρασκευή Κερασιώτη: Έγκυος στο πρώτο της παιδί η πρώην παίκτρια του GNTM
- MAD VMA 2025: Καταχειροκροτήθηκε η Κλαυδία με τη… διαφορετική «Αστερομάτα» – Βίντεο
- Στέφανος Τσιτσιπάς – Λουτσιάνο Ντάρτερι 2-1: Nίκη – θρίλερ για τον Έλληνα τενίστα στο τουρνουά του Χάλε (βίντεο)
- Μητσοτάκης στην ΠΕ της ΝΔ: Mε σύνθημα «το είπαμε, το κάναμε» πάμε για την τρίτη τετραετία – Ο Κ. Σκρέκας νέος γραμματέας
- Άρτα: Σπαραγμός στην κηδεία του 14χρονου που πνίγηκε στον Άραχθο – “Ψηλά το κεφάλι” φώναζε ο πατέρας του (βίντεο)
- Σε ζωντανή μετάδοση ο βομβαρδισμός στην κρατική τηλεόραση του Ιράν – Βίντεο με την παρουσιάστρια να αποχωρεί
- ACTION 24: Ο Γιάννης Σμαραγδής καλεσμένος απόψε στο «ΕQ»
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook