Ηράκλειο – Βενιζέλειο Νοσοκομείο: Του ζήτησε να φορέσει μάσκα και του έριξε κουτουλιά!
Ένα απίστευτο περιστατικό έλαβε χώρα, χθες Τετάρτη, στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο, καθώς ένας συνοδός ασθενούς έριξε κουτουλιά σε σεκιούριτι επειδή του ζήτησε να φορέσει μάσκα.
Συγκεκριμένα σύμφωνα με όσα δήλωσε στο Creta24, ο πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων του Βενίζελειου Νοσοκομείου, Γιώργος Χονδροζουμάκης, το απόγευμα της Τετάρτης, στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών, συνοδός ασθενούς επιτέθηκε ρίχνοντας κουτουλιά στον σεκιούριτι όταν εκείνος του είπε ότι πρέπει να φορέσει μάσκα.
«Δυστυχώς έχουμε και αυτά» ανέφερε ο κ. Χονδροζουμάκης, ο οποίος συμπλήρωσε πως αμέσως μετά το περιστατικό, ο δράστης εξαφανίστηκε.
Ο σεκιούριτι θα καταθέσει μήνυση για το εν λόγω περιστατικό.
Ολες οι Ειδήσεις
- Κρήτη: Μαρτυρικός ο θάνατος της 45χρονης Σταυρούλας Λεβεντάκη – Τη χτύπησε, την μαχαίρωσε, τη φίμωσε και την έδεσε – Ο κρυφός δεσμός και οι απειλές (βίντεο)
- Οι συνομιλίες ΗΠΑ-Ιράν βάλτωσαν μετά τις απειλές του Τραμπ – Οι συνομιλίες «διακόπηκαν αλλά δεν τελείωσαν», λέει η Τεχεράνη
- Αδελφός του δημοσιογράφου Νίκου Νικολετάκη ο άνδρας που ανασύρθηκε νεκρός από θαλάσσια περιοχή στα Χανιά
- Ζόζεφιν: Ο Νίνο είναι και μέντοράς μου, για μένα έχει κάτι αυθεντικό, ρομαντικό και παιδικό (βίντεο)
- Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου γιόρτασε τα 76α γενέθλιά του στη σκηνή του Θεάτρου Βράχων, η έκπληξη της Ράντου – Βίντεο
- Κωνσταντοπούλου: Ο Τσίπρας είναι θρασύτατος και αποτυχημένος, ήξεραν για τους νεκρούς στο Μάτι και ρωτούσαν για την Κινέτα (βίντεο)
- Γιαννακόπουλος: «Ο βασιλιάς επέστρεψε» – O Ομπράντοβιτς και επίσημα στον Παναθηναϊκό
- Ηράκλειο: Πέθανε ξαφνικά στα κρατητήρια η 34χρονη που πέταξε το μωρό στα σκουπίδια!
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook