Γκάγκα: Όχι μοριακό τεστ για εμβολιασμένους εργαζόμενους [Βίντεο]
Διευκρινίσεις, μέσω του ΑΝΤ1, έδωσε η Αν. Υπ. Υγείας, μετά την θύελλα που έχει προκληθεί και το αλαλούμ που επικρατεί μεταξύ υπαλλήλων και εργοδοτών.
Για τους εργαζόμενους εμβολιασμένους δεν χρειάζεται μοριακό τεστ για να είναι καλυμμένοι στην εργασία τους, εφόσον νοσήσουν από κορωνοϊό, αλλά αρκεί το θετικό rapid test, που θα αναρτηθεί στο ηλεκτρονικό σύστημα από τους φαρμακοποιούς ή τα διαγνωστικά κέντρα.
Αυτό διευκρίνισε η Αναπληρώτρια Υπουργός Υγείας, Μίνα Γκάγκα, συνομιλώντας τηλεφωνικά με τον Γιώργο Παπαδάκη, μετά την δημόσια έκκληση του παρουσιαστή από τον «αέρα» της εκπομπής «Καλημέρα Ελλάδα», να υπάρξουν διευκρινίσεις για όσα είχε πει η ίδια απο την Πέμπτη, σε συνέχεια μηνυμάτων από τηλεθεατές για το αλαλούμ που επικρατεί σχετικώς με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά για να «καλυφθεί» η απουσία από την εργασία όσων υπαλλήλων διαγιγνώσκονται θετικοί στον κορωνοϊό.
Το σχετικό βίντεο από τον ΑΝΤ1
Ολες οι Ειδήσεις
- Ιωάννα Γάκα: Λιποθύμησε έξω από το ανακριτικό γραφείο, σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, έκλαιγε, αρνήθηκε βοήθεια από το ΕΚΑΒ
- Aτρόμητος – ΠΑΟΚ: Την Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου στο ΟΡΕΝ
- Ολυμπιακός και ΟΦΗ ρίχνονται στη μάχη της League Phase και ο bwinΣΠΟΡ FM 94,6 μεταδίδει όλη τη δράση
- Η μυθοπλασία επιστρέφει στην ΕΡΤ1 με δυνατές πρεμιέρες από τη Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2026
- «MEGA News Επικαιρότητα»: Κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 22:00
- Θάνατος Γιώργου Μαζωνάκη: Τα αρνείται όλα η Ιωάννα Γάκα – «Δεν υπήρχε δόλος, έκανα τα πάντα , νόμιμο το ιατρείο»
- Κατακραυγή για το σχόλιο της Αφροδίτης Μάνου για το Μαζωνάκη: «Το να προσπαθείς να μειώσεις το πένθος των άλλων δεν είναι πολιτισμός, είναι αλαζονεία», της απαντά ο Τσαφούλιας
- Γαρυφαλλιά Καληφώνη: «Το πήρααααα» , πανηγυρίζει – Ανταμείφθηκε η προσπάθεια της
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook