Την Τρίτη θα επικρατήσει περισσότερη συννεφιά στη δυτική Ελλάδα, στη Θράκη και στο νότιο-νοτιοανατολικό Αιγαίο.

Μάλιστα στα νότια τμήματα της Κρήτης και στα Δωδεκάνησα, πιθανόν να ψιχαλίσει λίγο τοπικά, αλλά ο ήλιος θα κάνει και κατά διαστήματα την εμφάνισή του. Στην υπόλοιπη χώρα ο καιρός θα διατηρηθεί περισσότερο ανοιξιάτικος, με ήλιο και λίγη αραιή συννεφιά κυρίως στα βορειότερα τμήματα. Άλλη μια μέρα λοιπόν, απουσία αξιόλογων βροχοπτώσεων και σε γενικές γραμμές, με καλές καιρικές συνθήκες.

Η θερμοκρασία το μεσημέρι δεν θα αλλάξει σημαντικά και θα κυμανθεί από 16 βαθμούς Κελσίου στα βόρεια , 17 έως 19 βαθμούς Κελσίου στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και θα φτάσει μέχρι 19 βαθμούς στην Κρήτη και τα Δωδεκάνησα. Το πρωί όμως η μέρα θα ξεκινάει με χαμηλές θερμοκρασίες. Ελάχιστες θερμοκρασίες πιο φυσιολογικές για την εποχή.

Οι άνεμοι στο Ιόνιο δυτικοί νοτιοδυτικοί ασθενείς 2 με 3 μποφόρ. Στο Αιγαίο, στα νότια θα πνέει ένα δυτικό ρεύμα 5 με 6 μποφόρ, και στις υπόλοιπες περιοχές, ένας ήπιος βοριάς αρχικά, που θα στραφεί σε νοτιοδυτικό 3 με 5 μποφόρ.

Στην Αττική θα επικρατήσει ηλιοφάνεια για το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας, με αραιή συννεφιά τις πρωινές ώρες. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 18 βαθμούς Κελσίου και οι άνεμοι βορειοδυτικοί αρχικά, θα στραφούν σε νοτιοδυτικούς 2 με 4 μποφόρ.

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπεται ηλιοφάνεια με παροδική συννεφιά. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 16 βαθμούς Κελσίου και οι άνεμοι δεν θα ξεπεράσουν τα 3 με 4 μποφόρ, βόρειοι, στρεφόμενοι μέχρι το βράδυ σε διάφορες διευθύνσεις.

ΜΕGA

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook