Στα δικαστήρια της Ευελπίδων για να καταθέσει για την τραυματική εμπειρία που βίωσε στα χέρια του 33χρονου φίλου της βρέθηκε νωρίτερα σήμερα η 31χρονη γυναίκα.

Ο 34χρονος είχε απαγάγει τη πρώην φίλη του και την είχε οδηγήσει δια της βίας στο διαμέρισμά του στον Άγιο Παντελεήμονα απειλώντας να την σκοτώσει.

Πώς σώθηκε η 31χρονη από την αστυνομία

Η κοπέλα στην μαρτυρία της αποκάλυψε πώς οι αστυνομικοί της ΕΚΑΜ κατάφεραν να μπουν στο διαμέρισμα και να τη σώσουν: «Μόλις είδε ότι η αστυνομία θέλει να μπει μέσα, μπήκε στην κουζίνα, πήγε και άνοιξε μία φιάλη με γκάζι με τον αναπτήρα να τινάξει και να πεθάνουν όλοι και οι αστυνομικοί και εμείς. Εγώ ήμουν πίσω από τη μπουκάλα με το γκάζι και η αστυνομία ήταν στο χολ. Ήρθε μπροστά ένας αστυνομικός και τον έσπρωξε μακριά κι από εμένα και από τη μπουκάλα. Μετά με πήρε ένας άλλος αστυνομικός για να βγω έξω και μου λένε: «Τελείωσαν όλα…»».

Η 31χρονη αυτό που ζητάει τώρα είναι η παραδειγματική τιμωρία του πρώην συντρόφου της και θέλει να στείλει τα συγχαρητήριά της στους αστυνομικούς, οι οποίοι, όπως λέει, την έσωσαν.

«Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένη για την Ελληνική Αστυνομία, γιατί έκανε τόσα πολλά για μένα. Αν δεν είναι εκείνη την ώρα τώρα δεν θα ζούσα. Είναι πάρα πολύ επικίνδυνος, πρέπει να τον βάλουν μέσα…να μην τον αφήσουν στις 5 του μηνός, εκτός από μένα που θα με σκοτώσει θα τα κάνει και με άλλο κορίτσι και πολύ χειρότερα» είπε η κοπέλα.

Το ρεπορτάζ από το MEGA:

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook