ΑΣΟΕΕ – Κατηγορούμενος για τοκογλυφία & παιδεραστία ο καθηγητής που έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού

Tο απόγευμα της Τρίτης κουκουλοφόροι εισέβαλαν σε αίθουσα του Οικονομικού Πανεπιστημίου και ξυλοκόπησαν καθηγητή μπροστά σε φοιτητές.
Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε στο Live News ο Βασίλης Λαμπρόπουλος, ο καθηγητής είναι κατηγορούμενος από την περίοδο 2018-2019 για μία υπόθεση απάτης, όπου φαίνεται να παραπλανούσε πολλά άτομα με το γνωστό τρικ της πυραμίδας.
Δηλαδή, για μια επικερδή επένδυση, αρχικά εισέπραττε μεγάλα χρηματικά ποσά, επέδιδε κάποιους τόκους και παρακρατούσε τα ποσά. Για το αδίκημα αυτό είναι κατηγορούμενος το 2022.
Όμως από καταθέσεις τριών καθηγητών προκύπτουν νέα στοιχεία.
Ο ένας από αυτούς ανέφερε ότι όταν επισκέφθηκε τα γραφεία του ομίλου που είχε δημιουργήσει ο καθηγητής στη Ρουμανία διαπίστωσε ότι εκμεταλλευόταν σεξουαλικά ανήλικους.
Σχετικές αναφορές υπήρξαν και στο Πανεπιστήμιο της Αθήνας.
Οι αστυνομικοί λοιπόν, υποστηρίζουν ότι όλο αυτό το πλέγμα των ερευνών συνδέεται με τη σημερινή επίθεση που δέχτηκε ενώ έκανε μάθημα.
Σημειώνεται, ότι ο εν λόγω καθηγητής έμεινε στη θέση του μέχρι σήμερα γιατί δεν είχε τελεσιδικήσει καμία από τις δικαστικές έρευνες. Κατείχε στο παρελθόν θέσεις κρατικές, σε επιτροπές και σε συμβούλια.
Ολες οι Ειδήσεις
- Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου: Δείτε πως την υποδέχτηκε ο αγαπημένος της και το πάρτι-έκπληξη (video)
- Τελικός στο Europa League και ημιτελικοί στο Final Four της Euroleague
- Ο τελικός του Europa League στην ΕΡΤ
- MEGASTORIES: Ιστορίες Γενοκτονίας
- Καταχειροκροτήθηκε ο Μητσοτάκης στο Κογκρέσο – Τα μηνύματα στην Τουρκία για υπερπτήσεις και Κυπριακό
- Δείτε live – Η ιστορική ομιλία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο Κογκρέσο των ΗΠΑ
- Συνάντηση Μητσοτάκη με τη Νάνσι Πελόζι πριν την ομιλία στο Κογκρέσο: Τιμή μου να μιλήσω στον οίκο της Δημοκρατίας (video)
- Κάτω Πατήσια: Από τη ζώνη του κρεμάστηκε ο 14χρονος – Πέθανε σε 7 λεπτά
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook