Ποινή φυλάκισης 2 μηνών σε 25χρονο που ανήρτησε φωτογραφίες ερωτικού περιεχομένου της πρώην του
Ποινή φυλάκισης 2 μηνών επέβαλε προχθές το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου σε 25χρονο, ο οποίος κρίθηκε ένοχος για μετάδοση, ανακοίνωση και διάδοση δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα.
Ο καταδικασθείς κατασκεύασε προφίλ σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης με το χαϊδευτικό όνομα της πρώην συζύγου του και στη συνέχεια ανάρτησε φωτογραφίες της με ερωτικό περιεχόμενο.
Στη δίκη η παθούσα περιέγραψε γλαφυρά το σοκ που υπέστη όταν το διαπίστωσε. Είχε επανασυνδεθεί με τον σύζυγό της και κατά τη διάρκεια καβγά τού άρπαξε το κινητό του από το χέρι. Τότε είδε τις φωτογραφίες της που ήταν δημοσιοποιημένες. Δεν γνώριζε τίποτα, δεν είχε δώσει ποτέ καμία συναίνεση, δεν είχε φτιάξει η ίδια το προφίλ.
Λέει ότι δεν γνωρίζει γιατί το έκανε ο κατηγορούμενος, με τον οποίο σήμερα έχει χωρίσει οριστικά. Ανέφερε όμως στο δικαστήριο ότι στους συγγενείς του προέβαλε ορισμένες ακατανόητες δικαιολογίες. Μία από αυτές ήταν ότι το έκανε για πλάκα.
Από την πλευρά του ο κατηγορούμενος δεν ήταν παρών στη δίκη για να απολογηθεί. Εκπροσωπήθηκε ωστόσο από πληρεξούσιο δικηγόρο. Ο συνήγορος υπεράσπισης αρνήθηκε ότι ο 25χρονος δημοσίευσε τις φωτογραφίες. Αντίθετα υποστήριξε ότι στην ανάρτηση προέβη η ίδια η παθούσα.
Ωστόσο, ο ισχυρισμός του δεν έπεισε το δικαστήριο, που έκρινε ένοχο τον 25χρονο. Το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου του αναγνώρισε μόνο το ελαφρυντικό της μετεφηβικής ηλικίας και του επέβαλε την προαναφερόμενη ποινή με αναστολή ενός έτους.
Ολες οι Ειδήσεις
- Γιώργος Λιάγκας: Σε νυχτερινό κέντρο γιόρτασαν τα γενέθλια της Μαρίας Αντωνά – Η τούρτα με τα κεράκια – Βίντεο
- Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Μας δείχνει πως περνά τη μέρα της με τους γιούς της – Νέες φωτογραφίες
- Καιρός: Ισχυρή κακοκαιρία το Σαββατοκύριακο, με βροχές, χιόνια και θυελλώδεις ανέμους – Στο επίκεντρο η Αττική και άλλες 5 περιοχές – “Στη Θεσσαλία θα βρέχει για 24 ώρες”
- Μπέσσυ Αργυράκη – Λευτέρης Νικόλιζας: Η εξομολόγηση για την κρίση στον γάμο τους – «Άρχισε να κλαίει, να χτυπιέται»
- Η Αντωνία Καλλιμούκου πήρε πτυχίο Νομικής: Ευχαριστώ την Παναγιά και τον γλυκό Χριστό μου που με αξίωσαν
- Μητσοτάκης: Γνωρίζω τις δυσκολίες λόγω ακρίβειας, κανένα μέτρο ελάφρυνσης δεν αρκεί, μέχρι και δύο μισθούς αύξηση το χρόνο από τις φοροελαφρύνσεις
- Πάνος Καμμένος για Σαμαρά : «Αν κάνει κόμμα, θα κάνω κι εγώ, δεν θα επιτρέψω να κοροϊδέψει ξανά τον κόσμο» – Η Καρυστιανού μπορεί να βγει και πρώτη στις εκλογές (βίντεο)
- Μήνυση Κωνσταντοπούλου κατά Γεωργιάδη: Δεν είχε τίποτα καλύτερο να κάνει και με μήνυσε 10 λεπτά πριν τα μεσάνυχτα – «Προτείνω να κατέβετε υποψήφια της Καρυστιανού» (βίντεο)
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook