την εκπομπή Κοινωνία Ώρα MEGA μίλησε η κ. Βασιλεία Μυλωνάκου περιγράφοντας την ταλαιπωρία της μητέρας της, την οποία χτύπησε αυτοκίνητο και την εγκατέλειψε.

Συγκεκριμένα, η μητέρα της κ. Μυλωνάκου την περασμένη Τρίτη είχε αφήσει τη μικρή της κόρη στο σχολείο και πήγε περίπατο, όταν ένα μεγάλο λευκό τζιπ τη χτύπησε και εξαφανίστηκε. Το περιστατικό έλαβε χώρα στο Παλαιό Ψυχικό.

«Την περασμένη Τρίτη 11/01 η μητέρα μου άφησε τη μικρή μου αδερφή στο σχολείο και λίγο πριν τις 9 το πρωί, διερχόμενη πεζή από τη συμβολή των οδών Δημοκρατίας και Μαβίλη στο Παλαιό Ψυχικό, ένα λευκό τζιπ όχημα με ηλικιωμένο οδηγό καθώς πήγαινε να στρίψει προς την οδό Μαβίλη παρέσυρε τη μητέρα μου, η οποία βρέθηκε πεσμένη στη μέση του δρόμου χωρίς τις αισθήσεις της», είπε η κ. Μυλωνάκου.

«Λίγο μετά ανέκτησε τις αισθήσεις της, και διερχόμενοι οδηγοί τη βοήθησαν, ενώ ο οδηγός μετά από λίγο εγκατέλειψε το σημείο. Τη μετέφεραν στον Ερυθρό Σταυρό έχει πολλαπλά τραύματα σε όλο της το σώμα, αλλά ευτυχώς δε διατρέχει κίνδυνο. Η ψυχολογική της κατάσταση είναι πολύ άσχημη», συνέχισε.

«Επειδή οι διερχόμενοι οδηγοί είχαν όλη την προσοχή τους στη μητέρα μου, δεν είδαν τις πινακίδες του οχήματος ή προς ποια κατεύθυνση έφυγε. Κάποιοι άνθρωποι που διέρχονταν από το σημείο φρόντισαν τη μητέρα μου μέχρι να έρθει το ΕΚΑΒ, αλλά δυστυχώς δεν έχουμε τα στοιχεία τους. Αν μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί μας γιατί είναι οι μόνοι που είδαν τι συνέβη», κατέληξε η κ. Μυλωνάκου.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook