Σοβαρό ενδοοικογενειακό επεισόδιο που κατέληξε σε αλληλομηνύσεις και συλλήψεις…

Μία ακόμη περίπτωση ενδοοικογενειακής βίας, απασχολεί την τοπική κοινωνία της Λαμίας.

Το περιστατικό διαδραματίστηκε το απόγευμα του Σαββάτου (15/1) σε τοπική κοινότητα της Λαμίας και κατέληξαν στο Τμήμα τόσο ο άνδρας 44 ετών, που φέρεται να χειροδίκησε σε βάρος της 43χρονης συζύγου του, όσο και η τελευταία που κατηγορείται επίσης ότι τον χτύπησε.

Το ζευγάρι φέρεται να τσακώθηκε άσχημα και ο 44χρονος έδιωξε από το σπίτι τόσο τη σύζυγό του, όσο και τα δυο τους παιδιά εκ των οποίων το ένα είναι ανήλικο.

Μάλιστα φέρεται να έβαλε φωτιά στα ρούχα της 43χρονης με την οποία τσακώθηκε πιάνοντάς την από τα μαλλιά και χτυπώντας την με τα χέρια κι εκείνη τον απώθησε προκαλώντας του γρατσουνιές.

Αργότερα το βράδυ αλληλομηνύθηκαν και κρατήθηκαν στο Τμήμα για να οδηγηθούν το πρωί της Δευτέρας στον Εισαγγελέα ο οποίος και θα εξετάσει τα πραγματικά γεγονότα.

Δυστυχώς τα σοβαρά ενδοοικογενειακά επεισόδια συνεχώς αυξάνονται, ωστόσο πολλά από αυτά μένουν πίσω από κλειστές πόρτες και στόματα. Είναι γεγονός πάντως ότι η Αστυνομία όλο και συχνότερα καλείται να επέμβει, ακόμη και σε περιπτώσεις στις οποίες στη συνέχεια επέρχεται κάποιου είδους συμβιβασμός.

lamiareport

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook