Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για την 35χρονη καθηγήτρια από την Νέα Ερυθραία η οποία κατηγορείται ότι αποπλάνησε 13χρονο μαθητή της στον οποίο έκανε ιδιαίτερα μαθήματα.

Στο φως τα sms που του έστελνε

Μετά την καταγγελία για την καθηγήτρια που έκανε ιδιαίτερα μαθήματα στον 13χρονο, η 36χρονη, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Mega, φέρεται να προσπαθούσε τηλεφωνικά να εντοπίσει τον μαθητή. Οι γονείς προσπάθησαν να απομονώσουν το παιδί. Σύμφωνα με τους αστυνομικούς της Ασφάλειας, η 36χρονη έστελνε μηνύματα στον ανήλικο. «Σε σκέφτομαι πολύ. Μου λείπεις. Θέλω πολύ να σε συναντήσω. Σ’ αγαπάω πάρα πολύ», φέρεται να έγραφε ένα SMS.

Από πλευράς αστυνομίας θα ζητήσουν τη δημοσιοποίηση των φωτογραφιών της φιλολόγου, για να διερευνηθεί αν υπάρχουν κι άλλα παιδιά που έχουν βρεθεί στην ίδια θέση.

Παράλογη, χαρακτήρισε την υπόθεση αποπλάνησης του 13χρονου από την καθηγήτριά του, η Βέρα Αθανασίου, ψυχολόγος και ψυχοθεραπεύτρια.

Είναι πάρα πολύ σημαντικό, τόνισε, σε αυτό το σημείο να προστατεύσουμε το παιδί από οποιαδήποτε κατηγορία μπορεί να απευθυνθεί προς το πρόσωπό του.

«Είναι φυσιολογικό για έναν έφηβο να εξιδανικεύει έναν ενήλικα, αλλά είναι πολύ περίεργο και παθολογικό για έναν ενήλικα να επιδιώκει και να πραγματοποιεί τέτοιου είδους σχέσεις», είπε στο Mega.

Σε αυτή την περίπτωση, εξήγησε, δεν μιλάνε για μια φυσιολογική συμπεριφορά, γιατί δεν μιλούμε για σχέση, αλλά για χειραγώγηση.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook