Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση του ομαδικού βιασμού της 24χρονης Γεωργίας.

Εχτές, άνοιξε ο νέος κύκλος καταθέσεων για την υπόθεση, με την 24χρονη να δίνει συμπληρωματική κατάθεση παρουσία ψυχολόγου, ενώ για περίπου 2,5 ώρες κατέθετε στις αρχές και ο εργοδότης της, ο οποίος ήταν ο τελευταίος άνθρωπος που την είδε πριν το μοιραίο πάρτι, αλλά και ο εκείνος που την παρέλαβε από το ξενοδοχείο το επόμενο πρωί.

Την ερχόμενη Δευτέρα αναμένεται να καταθέσουν η 17χρονη φίλη της 24χρονης Γεωργίας που την είχε συνοδέψει στο πάρτι, καθώς και ο φίλος του εργοδότη της 24χρονης, ο οποίος μαζί με τον εργοδότη της παρέλαβαν τη Γεωργία από το ξενοδοχείο το πρωί της 1ης Ιανουαρίου.

Επίσης, τη νέα εβδομάδα αναμένεται να ξεκινήσει νέος κύκλος καταθέσεων στο πλαίσιο της έρευνας για δράση κυκλώματος μαστροπείας πίσω από την υπόθεση.

Στην εκπομπή MEGA Σαββατοκύριακο μίλησε σχετικά η δρ. Εγκληματολογίας, Δέσποινα Σβουρδάκου.

«Οργανωμένες ομάδες εκμεταλλεύονται νέα κορίτσια»
«Θύματα και στόχος είναι και πάλι γυναίκες, και μάλιστα νεαρές. Το αλκοόλ και τα ναρκωτικά, είναι συνδυασμός που μπορεί να δημιουργήσει μεγάλο πρόβλημα και να θυματοποιήσει κάποιο νέο παιδί. Οργανωμένες ομάδες εκμεταλλεύονται νέα κορίτσια και χωρίς να το γνωρίζουν τους ρίχνουν κάτι στο ποτό τους και μετά πέφτει η άμυνά τους, δεν μπορούν να ελέγξουν το μυαλό και τις κινήσεις τους και θυματοποιούνται. Μετά αρκετά φορές έχουν απώλεια μνήμης και αυτό τις κάνει ευάλωτες», είπε η κ. Σβουρδάκου.

«Κάνουμε αγώνα εδώ και αρκετό καιρό και λέμε στις γυναίκες να μιλάνε, να αμύνονται, να βγαίνουν μπροστά και να διεκδικούν το δίκιο τους. Τα θύματα πρέπει να αποκτήσουν αυτοπεποίθηση, ενώ εστιάζουμε και στην πρόληψη», πρόσθεσε η ίδια.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook