Δυο άνδρες και μία γυναίκα έχουν προσαχθεί στη ΓΑΔΑ ως ύποπτοι για την απαγωγή του επιχειρηματία Γιώργου Κυπαρίσση.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά πρόκειται για δύο άνδρες 41 και 34 ετών και μία γυναίκα 39 ετών, οι οποίοι προσήχθησαν τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου στο τμήμα Εγκλημάτων Κατά Ζωής και ανακρίνονται από τις αρχές ως βασικοί ύποπτοι για την απαγωγή του επιχειρηματία Γιώργου Κυπαρίσση τον περασμένη Δεκέμβριο από το Ντράφι και ενώ ήταν μέσα στο αυτοκίνητο του.

“Πρωινές ώρες σήμερα 5/3/22 προσήχθησαν στο τμήμα εγκλημάτων κατά ζωής και προσωπικής ελευθερίας 41χρονος, 34χρονος και 39χρονη ημεδαποί, οι οποίοι εξετάζονται για τη συμμετοχή τους στην υπόθεση αρπαγής επιχειρηματία” αναφέρει η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

Και οι τρείς είναι σεσημασμένοι.

Σύμφωνα με πληροφορίες η προσαγωγή τους έγινε στο κέντρο της Αθήνας και αυτή την ώρα αστυνομικοί πηγαίνουν για να κάνουν έρευνα στα σπίτια τους. Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι αξιωματικοί της Ασφάλειας Αττικής, που εμφανίζονταν από χθες αισιόδοξοι για την εξιχνίαση της υπόθεσης, εκμεταλλεύτηκαν σε πρώτη φάση ένα λάθος που έκανε η συμμορία και έτσι τους εντόπισαν. Επίσης, εκτιμούν πως στη συμμορία εμπλέκονται τουλάχιστον ακόμη τρία άτομα, τα οποία και αναζητούν.

Τα τρία άτομα που έχουν προσαχθεί δεν έχουν ομολογήσει, έως αυτή την ώρα, ωστόσο, από τα στοιχεία που έχουν στη διάθεσή τους οι αστυνομικοί, θεωρείται βέβαιη η εμπλοκή τους στην απαγωγή.

Η υπόθεση σύμφωνα με πληροφορίες έχει εξιχνιαστεί. Η Αστυνομία συγκέντρωνε τόσο καιρό στοιχεία που οδήγησαν στην προσαγωγή των τριών βασικών υπόπτων. Πρόκειται για τρεις Έλληνες, δύο άντρες 41 και 34 ετών και μίας γυναίκας 39 ετών. Οι δύο από αυτούς μάλιστα είναι σεσημασμένο ζευγάρι. Και οι τρεις είναι παλιοί γνώριμοι των Αρχών.

Ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό ποιος ήταν ο ρόλος του καθένα στην υπόθεση, ωστόσο αυτή την ώρα βρίσκεται σε εξέλιξη μεγάλη επιχείρηση της Αστυνομίας στα δυτικά προάστια για την ανεύρεση και άλλων συμμετεχόντων στην υπόθεση.

Η επίσκεψη του υπουργού Προστασίας του Πολίτη Τάκη θεοδωρικακού στη ΓΑΔΑ, σύμφωνα με πληροφορίες, συνδέεται με την άμεση εξιχνίαση της υπόθεσης.

Δείτε εδώ πως περιγράφει ο επιχειρηματίας τον τρόμο που έζησε κατά τη διάρκεια της απαγωγής του

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook