Απίστευτη καραμπόλα αυτοκινήτων με τραυματίες –ευτυχώς ελαφρά- σημειώθηκε στην Εγνατία Οδό

Δεκατρία άτομα τραυματίστηκαν ελαφρά από την τρομακτική καραμπόλα τουλάχιστον 50 οχημάτων που σημειώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής στην Εγνατία Οδό στο τμήμα από Βέροια προς Πολύμυλο Κοζάνης.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία το αρχικό τροχαίο προκάλεσε η έντονη ομίχλη στην Εγνατία Οδό. Η ορατότητα ήταν εξαιρετικά περιορισμένη και έτσι μέσα σε λίγα λεπτά υπήρξε εμπλοκή και των υπολοίπων αυτοκινήτων.

Η καραμπόλα σημειώθηκε στις 11.30 το πρωί στην Εγνατία Οδό, στην Ημαθία, όπου εξακολουθεί να επικρατεί πυκνή ομίχλη. Στην καραμπόλα ενεπλάκησαν αρχικά πέντε αυτοκίνητα, όμως στην συνέχεια έπεσαν πάνω τους και άλλα.

Εννέα ασθενοφόρα έφτασαν αμέσως στο σημείο. Συνολικά, 13 είναι οι τραυματίες από τη σφοδρή καραμπόλα, με κατάγματα και θλαστικά τραύματα οι περισσότεροι από αυτούς. Οι εννέα εξ αυτών μεταφέρθηκαν στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο Κοζάνης, το οποίο τέθηκε αμέσως σε συναγερμό, δύο στην Πτολεμαΐδα και δύο στο νοσοκομείο Βέροιας.

Δείτε εικόνες και βίντεο του kozanimedia.gr, μετά την καραμπόλα στην Εγνατία Οδό…

Η Τροχαία Βέροιας έχει απεγκλωβίσει και τους οδηγούς που δεν εμπλέκονται στην καραμπόλα. Στον χώρο έχουν φτάσει και οχήματα της οδικής βοήθειας, προκειμένου να απομακρύνουν τα αυτοκίνητα, τα οποία έχουν ακινητοποιηθεί, για να δοθεί η δυνατότητα στην συνέχεια της κυκλοφορίας του τμήματος της Εγνατίας οδού από Βέροια προς Πολύμυλο Κοζάνης.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook