Πάνω από 65 κρούσματα σε νηπιοτροφείο στην Καλλιθέα – Τα παιδιά φοιτούν σε σχολεία της περιοχής (video)

Από μια κλειστή δομή ξεκίνησε στην Καλλιθέα τεράστια διασπορά του ιού με περισσότερα από 65 κρούσματα.
Όλα άρχισαν πριν από δύο ημέρες, όταν εντοπίστηκαν πέντε κρούσματα, μια εργαζόμενη και τέσσερα παιδιά που φιλοξενούνται στο Πρότυπο Εθνικό Νηπιοτροφείο.
Σύμφωνα με πληροφορίες του MEGA, τόσο στον ΕΟΔΥ, όσο και στον δήμο της Καλλιθέας έχει σημάνει συναγερμός, αφού τα παιδιά που φιλοξενούνται στο νηπιοτροφείο φοιτούν σε σχολεία της περιοχής.
Ολες οι Ειδήσεις
Ειδήσεις
Top Stories
- Η Ελίζαμπεθ Πίπκο: Η στενή συνεργάτιδα του Ντόναλντ Τράμπ στο δυναμικό του Ομίλου Antenna
- Έλενα Κρεμλίδου: «Λύγισε» για τη διαρροή αποκαλυπτικών φωτογραφιών της – “Σε κάποιες από αυτές ήμουν ανήλικη» – Βίντεο
- Δώρα Χρυσικού: Τέλος από τη «Γη της Ελιάς» – Το βίντεο με το αποχαιρετιστήριο μήνυμα
- Παύλος Ντε Γκρες: “Το τι θα γίνει με τον στρατό είναι δικά μας θέματα, όταν έρθει η ώρα θα το μάθετε”
- Στέιτ Ντιπάρτμεντ: Οι ΗΠΑ «δεν θα ενεργούν πλέον ως μεσολαβητές» μεταξύ Ουκρανίας και Ρωσίας,
- Ιωάννα Τούνη: Το έκτακτο ταξίδι στην Αμερική – “Θα πάω να ξεσκάσω λιγάκι” – Βίντεο
- Οικονομάκου – Τσερέλα: Έντονος διάλογος σε γνωστό ξενοδοχείο των Νοτίων Προαστίων – Βίντεο
- Αλεξανδρούπολη: Προφυλακίστηκε ο 59χρονος ελαιοχρωματιστής που φωτογράφιζε στρατιωτικές εγκαταστάσεις για τη «μαμά Ρωσία»
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook