Πάνω από 65 κρούσματα σε νηπιοτροφείο στην Καλλιθέα – Τα παιδιά φοιτούν σε σχολεία της περιοχής (video)
Από μια κλειστή δομή ξεκίνησε στην Καλλιθέα τεράστια διασπορά του ιού με περισσότερα από 65 κρούσματα.
Όλα άρχισαν πριν από δύο ημέρες, όταν εντοπίστηκαν πέντε κρούσματα, μια εργαζόμενη και τέσσερα παιδιά που φιλοξενούνται στο Πρότυπο Εθνικό Νηπιοτροφείο.
Σύμφωνα με πληροφορίες του MEGA, τόσο στον ΕΟΔΥ, όσο και στον δήμο της Καλλιθέας έχει σημάνει συναγερμός, αφού τα παιδιά που φιλοξενούνται στο νηπιοτροφείο φοιτούν σε σχολεία της περιοχής.
Ολες οι Ειδήσεις
Ειδήσεις
Top Stories
- Η «Καθημερινή της Κυριακής»
- Το «Πρώτο Θέμα» της Κυριακής
- Βασίλης Μπισμπίκης: Απόλαυσε τη Δέσποινα Βανδή στην πρεμιέρα της – Το τρυφερό φιλί που αντάλλαξαν στην σκηνή (βίντεο)
- Η «Realnews» της Κυριακής
- Λάρισα: Οι αγρότες είπαν «όχι» στη συνάντηση με τον πρωθυπουργό – Θα στείλουν λίστα με αιτήματα – Κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις τους (βίντεο)
- Το «Documento» της Κυριακής
- Ο «Ελεύθερος Τύπος της Κυριακής»
- O Θανάσης Πάτρας στο «AfterDark» με τον Θέμη Γεωργαντά, Σάββατο στις 00:45 στο OPEN
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook