Πάτρα: Νέες αποκαλύψεις για την πολύκροτη υπόθεση των θανάτων των τριών παιδιών
Παράλληλα, στο φως έρχεται μία ανάρτηση της μητέρας που έγινε στις 24 Μαρτίου 2021 στην οποία αναφέρει πως χαρίζονται όλα τα πράγματα του μωρού, από την κούνια έως και τις τροφές του.
Οι ειδικοί λένε πως δεν ισχύει ως αιτία θανάτου της Μαλένας η ηπατική ανεπάρκεια.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες του αστυνομικού συντάκτη, Βασίλη Λαμπρόπουλου, ο οποίος μίλησε στην εκπομπή «Live News», ανέφερε πως η μητέρα των κοριτσιών σε νέα τηλεοπτική της συνέντευξη αποκάλυψε πως ζήτησε πίσω το πανάκι της Ίριδας για «ενθύμιο». Σημειώνεται πως το εν λόγω κομμάτι υφάσματος είχε βρεθεί δίπλα στο άψυχο σώμα του 6μηνου μωρού γεμάτο αίμα και είχε σταλεί για εξέταση στα εγκληματολογικά εργαστήρια.
Παράλληλα, στο φως έρχεται μία ανάρτηση της μητέρας που έγινε στις 24 Μαρτίου 2021 στην οποία αναφέρει πως χαρίζονται όλα τα πράγματα του μωρού, από την κούνια έως και τις τροφές του.
Στις 6 Απριλίου 2021, η μητέρα πηγαίνει στο Καραμανδάνειο νοσοκομείο, εκεί όπου νοσηλεύεται η Τζωρτζίνα και ζητά μονόκλινο δωμάτιο, με την πρόφαση ότι είναι 4-5 εβδομάδων έγκυος. Στο σημείο αυτό γεννάται το ερώτημα γιατί να έσπευσε να χαρίσει τα πράγματα της μικρής Ίριδας.
Τη δικιά του τοποθέτηση έκανε και ο πρόεδρος των Ιατροδικαστών, Γρηγόρης Λέων, ο οποίος αποκάλυψε πως ο τελευταίος πραγματογνώμονας που επανεξέτασε την υπόθεση της Μαλένας, είπε ξεκάθαρα πως δεν ισχύει η ηπατική ανέπαρκεια ως αιτία θανάτου.
Ολες οι Ειδήσεις
- Politico: Πως ο Ντόναλντ Τράμπ με 4 βήματα θα μπορούσε να καταλάβει την Γροιλανδία
- Στάρμερ, Μακρόν και Ζελένσκι συμφώνησαν για ανάπτυξη δυνάμεων στην Ουκρανία σε περίπτωση ειρηνευτικής συμφωνίας
- Μητσοτάκης στη Συμμαχία των Προθύμων: Η Ελλάδα δεν θα συμμετάσχει σε ευρωπαϊκή στρατιωτική δύναμη στην Ουκρανία
- Πέθανε η ηθοποιός Τόνια Καζιάνη
- Μεσσηνία: Ιερέας έριξε το σταυρό στη θάλασσα με καλάμι ψαρέματος – Βίντεο
- Σέρρες: Για ανθρωποκτονία από πρόθεση κατηγορείται ο 16χρονος για το θάνατου του 17χρονου – Συνελήφθη και η μητέρα του για παραμέληση ανηλίκου
- Γιάννης Σμαραγδής για “Καποδίστρια”: “Χρωστάμε περίπου 800.000 ευρώ, αλλά ελπίζω ότι θα τακτοποιηθεί” (βίντεο)
- Θρήνος για τον θάνατο του 17χρονου στις Σέρρες: Ομολόγησε ο 16χρονος – «Τον χτύπησα γιατί έστειλε μήνυμα στην κοπέλα μου και νευρίασα »
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook