Η ανατριχιαστική υπόθεση βιασμού της 18χρονης, εκτυλίχτηκε μέσα στη Νέα Φιλαδέλφεια στο σπίτι του 31χρονου δράστη, ο οποίος παρίστανε ότι δήθεν έψαχνε μπέιμπι σίτερ για την τριών ετών κόρη του.

Η 18χρονη έψαχνε δουλειά ως μπέιμπι σίτερ και είχε αναρτήσει στο Facebook αγγελία, απ όπου και την εντόπισε ο βιαστής της.

Το πρωί του Σαββάτου 19 Μαρτίου, ο δράστης έστειλε μήνυμα στην 18χρονη μέσα από το προφίλ που διατηρούσε με το όνομα «Πάνος Ερωτιάρης» και ζήτησε από την κοπέλα να αναλάβει την «φύλαξη της 3χρονης κόρη του». Στην συνέχεια την προσκάλεσε να συναντηθούν σε διαμέρισμα επί της οδού Αναγεννήσεως στη Νέα Φιλαδέλφεια προκειμένου να «ξεκινήσει άμεσα δουλειά».

Έτσι βίασε την 18χρονη

Στις 18:00 το απόγευμα της Κυριακής 20 Μαρτίου η κοπέλα μετέβη στο σπίτι και αρχικά είχε μια συνομιλία με τον 31χρονο στο σαλόνι. Καθ’ όλη την διάρκεια της συνομιλίας τους παρίστανε πως μιλούσε στο κινητό του, για να κάνει την 18χρονη να αισθανθεί άνετα και να πιστέψει πως άμεσα θα έφτανε στο σπίτι κάποιο συγγενικό του άτομο για να την γνωρίσει. Στην συνέχεια την οδήγησε σε ένα δωμάτιο όπου υποτίθεται πως ήταν το παιδικό και μόλις μπήκε η κοπέλα, ο δράστης έβγαλε μαχαίρι και την απείλησε. Την εξανάγκασε να βγάλει τα ρούχα της και την βίασε. Μάλιστα απείλησε την κοπέλα να περιμένει να φύγει πρώτα αυτός από το σπίτι και μετά να φύγει εκείνη, όπως και έγινε.

Μάλιστα, αφού ολοκλήρωσε την αποτρόπαια πράξη του, ο 31χρονος έφυγε από το διαμέρισμα αφήνοντας ανοιχτή την πόρτα. Σύμφωνα με πληροφορίες, κάμερες από γειτονικά σπίτια έχουν καταγράψει τον 31χρονο να φεύγει τρέχοντας από την πολυκατοικία.

Το θύμα μετά το εφιαλτικό σκηνικό που βίωσε, βρήκε τη δύναμη και κατέθεσε μήνυση σε βάρος του 31χρονου βιαστή της με αποτέλεσμα την άμεση κινητοποίηση των αρχών. Αφού η κοπέλα αναγνώρισε τον βιαστή από το προφίλ του στο facebook, οι αστυνομικοί προχώρησαν στη σύλληψή του στην οδό Τσαμαδού στον Πειραιά αφού προηγουμένως εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης από την Εισαγγελία. Όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές, ο βιαστής της 18χρονης είναι σεσημασμένος.

Κατά πληροφορίες, οι αστυνομικές αρχές προσπαθούν να εντοπίσουν αν υπάρχουν κι άλλες αντίστοιχες περιπτώσεις βιασμού ανυποψίαστων κοριτσιών που πιθανώς θα μπορούσαν να έχουν τελεστεί από το ίδιο πρόσωπο.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook