"Περιμένουμε τα αποτελέσματα… Όλα όσα ακούγονται είναι ανακρίβειες¨, λέει ο πατέρας από την Πάτρα.

Κι ενώ όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στην Πάτρα και στην υπόθεση με τον θάνατο των τριών κοριτσιών, ο πατέρας των παιδιών, Μάνος Δασκαλάκης έκανε μια δήλωση που προβλήθηκε στην εκπομπή Super Κατερίνα.

H δημοσιογράφος Κατερίνα Πολυδώρου, η οποία γνωρίζει τον Μάνο Δασκαλάκη, επικοινώνησε μαζί του τηλεφωνικά και μετέφερε όσα της ζήτησε ο πατέρας των κοριτσιών.

Όπως είπε η Κατερίνα Πολυδώρου, ο Μάνος Δασκαλάκης της δήλωσε χαρακτηριστικά ότι: «Περιμένουμε τα αποτελέσματα. Όλα όσα ακούγονται είναι ανακρίβειες. Ακούω την εκδοχή των δημοσιογράφων, πίσω από ψεύτικες μαρτυρίες, πίσω από κρυμμένα πρόσωπα και αλλοιωμένες φωνές».

Η ίδια, σε ερώτηση της Κατερίνας Καινούργιου για το πώς είναι ψυχολογικά ο πατέρας των τριών αδικοχαμένων κοριτσιών, απάντησε: «Δεν άκουγα τον άνθρωπο που έχει όρεξη για ζωή. Μετά τον θάνατο των παιδιών και όσα ακούει και πατάνε όλοι στον θάνατο των παιδιών, δεν θέλει τίποτα από κανέναν. Είπε δύο πράγματα παραπάνω που δεν θέλει να μεταφέρω. Είναι ένας ευγενής άνθρωπος, ένα καλό παιδί από όσο τον έχω γνωρίσει μέχρι τώρα».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook