Όπως υπογράμμισε ο Θανάσης Κατερινόπουλος «θέλω να πιστεύω ότι μέσα στην εβδομάδα που έρχεται, μέχρι την Τετάρτη, θα έχουν τελειώσει όλα. Θα έχουμε και συλλήψεις».

Ο Θανάσης Κατερινόπουλος μίλησε στο δελτίο ειδήσεων του Star, χθες, Τετάρτη και έβαλε φωτιές με τις δηλώσεις του για τα νεκρά παιδιά στην Πάτρα.

Επανέλαβε πως η όλη υπόθεση κρύβει ένα μεγάλο και σκοτεινό έγκλημα και είναι πεπεισμένος ότι θα γίνουν συλλήψεις και ότι τα πάντα θα τελειώσουν μέσα στις επόμενες μέρες, καθώς το άτομο ή τα άτομα που ευθύνονται για τους θανάτους, θα βρεθούν με χειροπέδες.
Εκτίμηση του Θανάση Κατερινόπουλου ότι θα γίνουν συλλήψεις άμεσα για τα νεκρά παιδιά στην Πάτρα

Όπως υπογράμμισε ο Θανάσης Κατερινόπουλος «θέλω να πιστεύω ότι μέσα στην εβδομάδα που έρχεται, μέχρι την Τετάρτη, θα έχουν τελειώσει όλα. Θα έχουμε και συλλήψεις».

Ο Θανάσης Κατερινόπουλος έκανε λόγο για το έγκλημα του αιώνα

Όταν ρωτήθηκε για την πολύκροτη υπόθεση από την Πάτρα, ο ταξίαρχος ε.α. της Ελληνικής Αστυνομίας απάντησε πως «είναι το έγκλημα του αιώνα, που έχει συνταράξει την ελληνική κοινωνία και όχι μόνο και θα είναι απίθανο να μην είναι εγκληματικές ενέργειες οι θάνατοι των τριών κοριτσιών».

Και συμπλήρωσε ο Θανάσης Κατερινόπουλος «ευθύνη της Αστυνομίας είναι να φτάσει στον δράστη ή τους δράστες, από όπου και αν προέρχονται αυτοί, αλλά έχουν βρει τον στόχο ή τους στόχους», καταλήγοντας πως οι επόμενες μέρες είναι εξαιρετικά κρίσιμες, με εξελίξεις που είναι σίγουρο ότι θα συζητηθούν.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook