Αιγάλεω: Τσακώθηκε με την αδερφή της και πέταξε τα ανίψια της από το μπαλκόνι
Η 37χρονη γυναίκα φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα.
Σε σοκ παραμένει η γειτονιά στο Αιγάλεω, όπου χθες μια γυναίκα πέταξε τα δυο ανίψια της, 3 και 5 ετών, από το μπαλκόνι και στη συνέχεια πήδηξε και αυτή στο κενό.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΑΝΤ1, γυναίκα που είδε το συμβάν ανέφερε πως όταν ήρθε η 42χρονη που πέταξε τα παιδιά από το μπαλκόνι, είχε καβγά με τη μητέρα των παιδιών (και αδερφή της) για άγνωστο λόγο, έπειτα ανέβηκε στο σπίτι και μετά από μια ώρα περίπου πέταξε τα παιδιά στο κενό, στην συνέχεια πέταξε γλάστρες και μετά έπεσε και η ίδια.
Η γυναίκα που μίλησε στον ΑΝΤ1, είπε πως μετά το συμβάν πήρε το ένα από τα δυο παιδάκια να το ηρεμήσει και να του βάλει καθαρά ρούχα.
Όπως έχει γνωστό τόσο τα παιδιά όσο και η θείας του δεν διατρέχουν κίνδυνο και αναμένεται να πάρουν εξιτήριο από το “Παίδων” και το “Θριάσιο” αντίστοιχα.
Ολες οι Ειδήσεις
- Survivor – Βασιλική Μουντή – Γιώργο Καραϊσαλίδης : «Μέσα στο παιχνίδι μπορεί να πετάγαμε χαρταετό, αλλά ευτυχώς έξω άλλαξε το σκηνικό»
- Έλενα Τσαγκρινού για Λάμπρο Κωνσταντάρα: «Αυτό που συμβαίνει μεταξύ μας είναι αληθινό, έχει την κοπέλα του βασίλισσα» (βίντεο)
- Έλενα Ακρίτα για την επιστροφή Γιωτόπουλου στις φυλακές: «Οι σκ@τοψυψοι που ζητάνε κρεμάλες στο Σύνταγμα, να επιστρέψουν στο λαγούμι τους»
- «The Chase»: Τρέχει με «χίλια» – Επετειακό επεισόδιο την Παρασκευή 19 Ιουνίου στις 18:30
- Ο Γιώργος Αυτιάς πρότεινε Ευρωπαϊκό Ταμείο για τα νησιά
- Κυρανάκης: Αν ο Σαμαράς κάνει κόμμα θα πληγώσει τον ψηφοφόρο της ΝΔ που τον τίμησε και τον έκανε πρωθυπουργό (βίντεο)
- Ο Akylas ξεκαθαρίζει για τις σχέσεις με τον πατέρα του: “Έχει περάσει κι αυτός πολύ δύσκολα…” (βίντεο)
- Αντώνης Ρέμος – Κλαυδία: Θα συνεργαστούν στα Mad Video Music Awards 2026 – Δείτε βίντεο
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook