Πάτρα: Προβληματίζει η ουσία που βρέθηκε στον οργανισμό της Τζωρτζίνας
 
  Τα φάρμακα αυτά δεν της είχαν προκαλέσει κάποιο πρόβλημα, ενώ γιατροί σημειώνουν πως αυτά τα φάρμακα δεν προκαλούν ανακοπές και τα λαμβάνουν πολλά παιδιά.
Ο Βασίλης Λαμπρόπουλος, αστυνομικός συντάκτης των εφημερίδων «Το Βήμα» και «Τα Νέα», επιβεβαιώνει πως πρέπει να έχει βρεθεί μία παραπάνω ουσία στον οργανισμό της Τζωρτζίνας πέρα από τα φάρμακα που έπαιρνε.
Η Τζωρτζίνα φαίνεται πως έπαιρνε φάρμακα μυοχαλαρωτικά και αντιεπιληπτικά που δίνονταν στις ίδιες δόσεις στη ΜΕΘ και την Παιδιατρική Πατρών, καθώς και το Νοσοκομείο Παίδων. Τα φάρμακα αυτά δεν της είχαν προκαλέσει κάποιο πρόβλημα, ενώ γιατροί σημειώνουν πως αυτά τα φάρμακα δεν προκαλούν ανακοπές και τα λαμβάνουν πολλά παιδιά.
Επιπλέον, τα φάρμακα αυτά δεν τα λάμβαναν η Μαλένα και η Ίριδα, επομένως οι γιατροί αποκλείουν ότι αυτές οι ουσίες μπορούν να έχουν οποιαδήποτε σχέση με τον αιφνιδιαστικό θάνατο της Τζωρτζίνας. Σημειώνεται ότι η καρδιά της 9χρονης ήταν σε άριστη κατάσταση.
Συγκεκριμένα, οι ιστοπαθολογικές εξετάσεις της Τζωρτζίνας δεν δείχνουν σαφείς παράγοντες ασφυξίας, κάποιο καρδιολογικό πρόβλημα ή άλλη παθολογική αίτια θανάτου. Ωστόσο δείχνουν μία ουσία που προβληματίζει και θα αναζητηθούν ουσίες που μπορεί να προκάλεσαν τα ευρήματα σε ήπαρ και πνεύμονα και θα ακολουθήσει σύγκριση με τις ουσίες της φαρμακευτικής αγωγής.
Μία σημαντική πληροφορία έρχεται από την παιδίατρο που παρακολουθούσε τα παιδιά, η οποία αναφέρει ότι η Ίριδα είχε εξεταστεί καρδιολογικά δύο μήνες προτού αποβιώσει και δεν είχε εντοπιστεί βραδυκαρδία, πράγμα που θα συνέβαινε εάν είχε αγενεσία φλεβοκόμβου.
Ολες οι Ειδήσεις
- Τραγωδία στον Ασπρόπυργο: Νεκρό 10χρονο κορίτσι που κατέρρευσε στο προαύλιο του σχολείου του
- Άννα Θεοδωρίδη: Οι πρώτες δηλώσεις μετά τη γέννηση του γιου της – «Ο Chris είναι φανταστικός μπαμπάς» (βίντεο)
- Συνελήφθη τηλεοπτικός σεφ για χρέη προς το Δημόσιο ύψους 350.000 ευρώ
- Ηλίας Κασιδιάρης στο Εφετείο: «Η δολοφονία Φύσσα δολοφόνησε εμένα και τη Χρυσή Αυγή»
- Ο Παναγιώτης Γιαννάκης για την αξία της Υπευθυνότητας ως κύριο συστατικό της επιτυχίας (vid.) – Η ομιλία του που ενέπνευσε το κοινό στην Ημερίδα του ΟΠΑΠ για το Υπεύθυνο Παιχνίδι
- «Φως στο Τούνελ»: Δύο σκοτεινές υποθέσεις αποκαλύπτονται με νέα στοιχεία και ντοκουμέντα – Απόψε 31 Οκτωβρίου – Τρέϊλερ
- ΕΡΤ1: #Παρέα με τον Γιώργο Κουβαρά – Αφιέρωμα στον Γιώργο Ζαμπέτα – Σάββατο 01.11.2025, στις 22:00
- ΕΛΤΑ: Η λίστα με τα 204 καταστήματα που κλείνουν – «Τα ΕΛΤΑ έχουν πρόβλημα αλλά πρέπει να επιβιώσουν», δήλωσε ο Πιερρακάκης
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook
 
     
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
  