Aρνήθηκε τις κατηγορίες ενώπιον της 18ης ανακρίτριας η Ρούλα Πισπιρίγκου κατά τη διάρκεια της απολογίας της, για την κατηγορία της δολοφονίας της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας

«Είμαι μάνα που έχει χάσει τρία παιδιά και είμαι ένα βήμα πριν τη φυλακή», είπε η Ρούλα Πισπιρίγκου στην ανακρίτρια με συναισθηματική φόρτιση , σύμφωνα με πληροφορίες. Σε συναισθηματική ένταση βρέθηκε αρκετές φορές μιλώντας για την Τζωρτζίνα, και την διαδρομή της αρρώστιας της, μέχρι και τη στιγμή που κατέληξε στις 29 Ιανουαρίου 2022.

Η 33χρονη κατηγορούμενη απάντησε σε σειρά ερωτήσεων που δέχθηκε από την ανακρίτρια για τη νοσηλεία των κοριτσιών της, για τη σχέση με τον Μάνο Δασκαλάκη και για τα όσα έλεγε σε γοατρούς και νοσηλευτές:

Η Ρούλα Πισπιρίγκου ρωτήθηκε για το τι ακριβώς εννοούσε στις 28 Ιανουαρίου, μία ημέρα πριν η 9χρονη κόρη της, Τζωρτζίνα, πεθάνει, λέγοντας στους γιατρούς πως «αυτά τα επεισόδια που είδατε δεν είναι τίποτα» και ότι η μικρή «το μεγάλο επεισόδιο δεν το έχει κάνει ακόμα».

Φέρεται να απάντησε στην ανακρίτρια πως τα λόγια της αυτά ήταν ένα «καμπανάκι» προς τους γιατρούς, προκειμένου να έχουν τεταμένη την προσοχή τους, γιατί από προηγούμενα περιστατικά γνώριζε ότι το παιδί της έκανε τρία επεισόδια με ταχυκαρδίες και μία βραδυκαρδία.

Στη συνέχεια η 33χρονη ρωτήθηκε σύμφωνα με πληροφορίες από την ανακρίτρια για τις ερωτήσεις που έκανε σε νοσηλευτή για τον εάν υπήρχαν κάμερες στο νοσοκομείο. Για το θέμα αυτό φέρεται να απάντησε πως έκανε αυτή την ερώτηση γιατί είχε σημειωθεί μια κλοπή στο νοσοκομείο και ήθελε να είναι σίγουρη για τα προσωπικά της αντικείμενα.

Καμία αιχμή δεν άφησε  για τον Μάνο Δασκαλάκη

Επιπλέον, στο πλαίσιο της απολογίας της η κατηγορούμενη μητέρα φέρεται να αναφέρθηκε στη σχέση της με τον Μάνο Δασκαλάκη από την αρχή μέχρι και την ημέρα του θανάτου της κόρης τους Τζωρτζίνας. Η 33χρονη, μάλιστα δεν άφησε καμία αιχμή για τον εν διαστάσει σύζυγο της,  ενώπιον της ανακρίτριας.

Επίσης, αναφορικά με το μονόκλινο δωμάτιο που φέρεται να ζήτησε ότι το αίτημα της αυτό δεν σημαίνει κάτι, διότι όπως φέρεται να υποστήριξε, θα είχε ούτως ή άλλως το συγκεκριμένο δωμάτιο, λόγω της τετραπληγίας της κόρης της.

«Είμαι μητέρα που έχει χάσει τρία παιδιά και είμαι ένα βήμα πριν τη φυλακή»

Όταν ρωτήθηκε για αυτό που καταθέτουν μάρτυρες ότι ήταν ψύχραιμη και αποστασιοποιημένη μετα το θάνατο των παιδιών της , κατά τις πληροφορίες απάντησε στην ανακρίτρια: «Ήδη είχα χάσει δύο παιδιά…». Ακόμη σε άλλο σημείο της απολογίας της φέρεται να ανέφερε: «Είμαι μητέρα που έχω χάσει τρία παιδιά και είμαι ένα βήμα πριν από τη φυλακή».

Όσον αφορά στους θανάτους της Ίριδας και της Μαλένας φέρεται να επικαλέστηκε τις επίσημες ιατροδικαστικές εκθέσεις για τους θανάτους που δεν έδειξαν εγκληματική ενέργεια.

Ειδικά για τη Μαλένα είπε ότι είχαν υποβάλει μήνυση με τον εν διαστάσει σύζυγο της. «Εάν υπήρχε εγκληματική ενέργεια θα κατέθετα μήνυση;» φέρεται να αναρωτήθηκε ενώπιον της ανακρίτριας.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook