Λίγες ώρες μετά την απολογία και την προφυλάκιση της Ρούλας Πιαπιρίγκου, η 18η τακτική ανακρίτρια ζήτησε την άρση του τηλεφωνικού και ηλεκτρονικού απορρήτου της κατηγορούμενης για την δολοφονία της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας.

Ένα από τα βασικά ζητούμενα της έρευνας μετά την άρση του τηλεφωνικού και ηλεκτρονικού απορρήτου,  είναι να εντοπιστεί από πού μπορεί η Ρούλα Πισπιρίγκου να προμηθεύτηκε την κεταμίνη που σκότωσε την Τζωρτζίνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, από την έρευνα των αστυνομικών στο σπίτι της Ρούλας Πισπιρίγκου στην Πάτρα, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν οκτώ κινητά τηλέφωνα τα οποία μπαίνουν πλέον στο «μικροσκόπιο» για να ανακτηθούν τα δεδομένα τους, ακόμη κι αν δεν λειτουργούν πλέον, προκειμένου να αναζητηθούν τα μηνύματα και τηλεφωνικές επικοινωνίες της 33χρονης.

Επιπλέον, στο «στόχαστρο» μπαίνει και η ηλεκτρονική αλληλογραφία της Ρούλας Πισπιρίγκου για να διαπιστωθεί εάν πράγματι έψαχνε, μέσω διαδικτύου, να προμηθευτεί την κεταμίνη, την οποία κατηγορείται ότι χορήγησε στην Τζωρτζίνα.

Τόσο η ανακρίτρια όσο και ο εισαγγελέας που θα υποβάλλει τη σχετική πρόταση στο αρμόδιο δικαστικό συμβούλιο, θεωρούν πως, μέσα από την άρση, θα καταφέρουν να βρούν στοιχεία να φωτίσουν την υπόθεση του θανάτου της Τζωρτζίνας τα οποία, ακόμη και μετά την απολογία της Ρούλας Πισπιρίγκου, παραμένουν σκοτεινά.

Στο πλαίσιο της ανάκρισης, άμεσα αναμένεται να κληθούν για να καταθέσουν ως μάρτυρες γιατροί και νοσηλευτές από το Καραμανδάνειο Νοσοκομείο της Πάτρας, το Ωνάσειο αλλά και το Παίδων «Αγλαϊα Κυριακού» όπου νοσηλεύτηκε η 9χρονη Τζωρτζίνα.

Επίσης, την πόρτα της ανακρίτριας θα κληθούν να περάσουν για να εξεταστούν πρόσωπα του συγγενικού περιβάλλοντος της Ρούλας Πισπιρίγκου, όπως και ο εν διαστάσει πλέον σύζυγός της Μάνος Δασκαλάκης,η αδελφή της και οι γονείς της.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook