Φωτογραφία ντοκουμέντο από το μόνιτορ της νοσηλείας της Τζωρτζίνας – Οι υποψίες των γιατρών για χορήγηση ουσιών
Δεν έχουν τέλος οι φριχτές αποκαλύψεις για τον θάνατο της Τζωρτζίνας.
Ο Βασίλης Λαμπρόπουλος αποκαλύπτει στο «Βήμα της Κυριακής» φωτογραφία από την ώρα της νοσηλείας της Τζωρτζίνας.
Πρόκειται για μία πολύ σημαντική πληροφορία, γιατί αποκαλύπτει ότι το παιδί δείχνει να μην έχει πρόβλημα.
Την ίδια ώρα , σύμφωνα με το Mega, στους δικαστικούς λειτουργούς αναμένεται να κατατεθούν έγγραφα από γιατρούς που δείχνουν ότι χορηγούνταν στο παιδί ουσίες -εκτός της κεταμίνης- που προκαλούσαν πτώση των επιπέδων του οξυγόνου.
Αύριο το «Βήμα» της Κυριακής θα παρουσιάσει μία φωτογραφία από το μόνιτορ της Τζωρτζίνας όταν βρισκόταν στην ΜΕΘ σε νοσοκομείο της Πάτρας, ενώ βρισκόταν υπό την επιτήρηση των γιατρών, χωρίς τη μητέρα της στο πλευρό της.
Όπως φαίνεται και από τη φωτογραφία ντοκουμέντο η 9χρονη δεν παρουσίαζε κανένα πρόβλημα υγείας, με τους σφυγμούς και το οξυγόνο να φαίνονται κανονικοί.
Υπενθυμίζεται πως οι γιατροί ανέφεραν ότι όταν η Τζωρτζίνα έφευγε από την ΜΕΘ και γυρνούσε στο μονόκλινο δωμάτιο υπό την επιτήρηση της μητέρας της, η κατάσταση της υγείας της χειροτέρευε, με την 9χρονη αν εμφανίζει ταχυκαρδίες και βραδυκαρδίες.
Ακόμη, το «Βήμα» της Κυριακής αποκαλύπτει πως προτού αναφερθεί η κεταμίνη, οι γιατροί απέδιδαν τις επιδεινώσεις της υγείας της Τζωρτζίνας σε υποξυγοναιμία, πιθανότατα από τη χορήγηση αναισθητικών φαρμάκων.
Οι γιατροί που παρακολουθούσαν την Τζωρτζίνα στην Πάτρα αναμένονται να καταθέσουν στην ανακρίτρια για ένα ύποπτο σύμπτωμα, καθώς το κοριτσάκι ανέβαζε υψηλό πυρετό για πολύ λίγο, το οποία μαρτυρά σύμφωνα με τους γιατρούς χορήγηση αναισθητικής ουσίας.
Ολες οι Ειδήσεις
- «Οι Αθώοι»: Η Μαργαρίτα, παρασυρμένη από το πάθος, συναντιέται κρυφά με τον Πέτρο – Την Παρασκευή 27 Μαρτίου στις 22:10 -Τρέϊλερ
- «ΤΟ ΒΗΜΑ του Δομοκού» – Μαθητικές Εφημερίδες – Αυτή την Κυριακή 29 Μαρτίου 2026 με το «ΒΗΜΑ»
- «Στην Αγκαλιά του Φάνη»: Marseaux, Γιώργος Παπαδόπουλος και Γαλάτεια Βασιλειάδη μοιράζονται τις πιο fun στιγμές τους
- ΕΡΤ1 – «Οι Κυρίες του Ρεμπέτικου» με την Ηρώ Σαΐα: Μη χάσετε το τελευταίο επεισόδιο, αφιερωμένο στην Ιωάννα Γεωργακοπούλου – 28.03.2026
- J2US: «Φωτιά στο Σαββατόβραδο» με τη «Λαίδη» του ελληνικού τραγουδιούσε διπλό ρόλο! Το Σάββατο, 28 Μαρτίου στις 20:50 στο OPEN
- Κατώτατος μισθός: Πώς διαμορφώνονται οι αυξήσεις – Τι ισχύει για τις τριετίες – Αναλυτικά παραδείγματα
- Όλγα Κεφαλογιάννη: Ζητά να καταθέσουν τα 4χρονα παιδιά της στη δίκη για την επιμέλεια -Για «τεχνητές εντάσεις» μίλησε με λυγμούς ο Μάτσας
- Καιρός – Τσατραφύλλιας: Επικίνδυνα φαινόμενα με βροχές, καταιγίδες και χιόνια στα ορεινά, το επόμενο 48ωρο
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook