Σοκαρισμένη είναι η κοινωνία της Τήνου από το άγριο έγκλημα που έγινε στο νησί σήμερα το μεσημέρι με θύμα έναν 50χρονο αγιογράφο, πατέρα δύο παιδιών.

Το έγκλημα σύμφωνα με το tinostoday έγινε στις 12 το μεσημέρι όταν ο δράστης ηλικίας 93 ετών πυροβόλησε το θύμα τη στιγμή που πάρκαρε έξω από το σπίτι του και πριν προλάβει να βγει από το αυτοκίνητο του.

Ο δράστης συνελήφθη ενώ στο Τμήμα του νησιού έδωσε κατάθεση η σύζυγος του θύματος. Δράστης και θύμα έμεναν στο ίδιο κτήριο και συγκεκριμένα ο 93χρονος στο ισόγειο και ο 50χρονος στον πρώτο όροφο.

Oι δυο τους διαπληκτίστηκαν, ο 93χρονος πήρε την καραμπίνα από το σπίτι του και ενώ το θύμα βρισκόταν μέσα στο σταματημένο αυτοκίνητό του άνοιξε πυρ από κοντινή απόσταση και τον σκότωσε.

Λέγεται πως οι δύο άνδρες είχαν διαφορές για ασήμαντες αφορμές, όπως τον ηλιακό θερμοσίφωνα, καλώδια,  κλπ.

Ο άτυχος άνδρας φέρεται να είχε παρκάρει έξω από το σπίτι του ηλικιωμένου με αποτέλεσμα ο 93χρονος να βγει με όπλο και να τον τραυματίσει θανάσιμα.

Η είδηση της άγριας δολοφονίας μέρα μεσημέρι έχει συγκλονίσει το νησί της Τήνου.

Σύμφωνα με το tinostoday, το θύμα, ένας άνθρωπος ήσυχος, καλλιεργημένος από οικογένεια αγιογράφων. Ο δολοφόνος, συνταξιούχος και υπερήλικας, ήταν ένα άτομο που δημιουργούσε φασαρίες και προβλήματα στο ήσυχο νησί.

Ο άτυχος άνδρας ήταν πατέρας δύο παιδιών. Πριν λίγο διάστημα έχασε τον αδερφό του από καρκίνο, ο οποίος είχε και εκείνος άλλα δύο παιδιά.

Προηγουμένως, το θύμα είχε χάσει τον πατέρα του, που ήταν διευθυντής της σχολής Αγιογραφίας της Τήνου και μετά τον θάνατό του, πήρε την θέση του. Όλα αυτά συνέβησαν μέσα σε ένα χρόνο.

Αρχικά, αφότου πέθανε ο πατέρας του, χρέη διευθυντή στη σχολή, ανέλαβε ο αδερφός του. Αφού έφυγε κι εκείνος από τη ζωή λόγω καρκίνου, τη θέση πήρε το θύμα της άγριας δολοφονίας στην Τήνο.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας:

Συνελήφθη σήμερα (10 Απριλίου 2022) στην Τήνο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Τήνου, ένας 90χρονος ημεδαπός κατηγορούμενος για ανθρωποκτονία από πρόθεση, οπλοχρησία και παράνομη οπλοκατοχή.

Ειδικότερα, σήμερα το μεσημέρι σε δημοτική οδό της Χώρας Τήνου, ο κατηγορούμενος πυροβόλησε με κυνηγετικό όπλο και τραυμάτισε θανάσιμα έναν 52χρονο ημεδαπό άνδρα έπειτα από μεταξύ τους λογομαχία για προσωπικές διάφορες. Στο σημείο του περιστατικού μετέβησαν άμεσα αστυνομικοί οι οποίοι εντόπισαν τον δράστη και βρήκαν στην κατοχή του το όπλο που χρησιμοποίησε.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Σύρου.

ΠΗΓΗ

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook