Η Δήμητρα Πισπιρίγκου, διαψεύδει κατηγορηματικά τις φήμες ότι δήθεν είχε παρενοχλήσει σεξουαλικά μια κοπέλα

Στην εκπομπή «Πρωϊνό» παρενέβη η Δήμητρα Πισπιρίγκου, αδελφή της Ρούλας Πισπιρίγκου με αφορμή τα όσα είπε σε βάρος της μια γειτόνισσα της οικογένειας Δασκαλάκη.

Η γειτόνισσα του ζευγαριού της Ρούλας Πισπιρίγκου και του Μάνου Δασκαλάκη ισχυρίστηκε ότι η αδερφή της 33χρονης είχε φάκελο στην Ασφάλεια λόγω σεξουαλικής παρενόχλησης.

Η γειτόνισσα της Ρούλας Πισπιρίγκου και του Μάνου Δασκαλάκη ανέφερε συγκεκριμένα τα εξής: «Η αδελφή της απ’ όσο μάθαμε, έχει κάποιο φάκελο λέει στην ασφάλεια ο οποίος είναι, είναι με τρία χρόνια με αναστολή έξω. Έχει τρία χρόνια με αναστολή λέει έξω και είχε κάνει ένα προφίλ ψεύτικο στο facebook, σαν άνδρας. Και μίλησε με μία κοπέλα και την παρενόχλησε σεξουαλικά και απ’ όσο ξέρω έγινε κάποιο δικαστήριο και έχει λέει με τρία χρόνια αναστολή έξω».

Λίγο μετά την προβολή του βίντεο, η Δήμητρα Πισπιρίγκου βγήκε στον αέρα της εκπομπής και διέψευσε κατηγορηματικά τα παραπάνω.

«Ειλικρινά γελάω που το ακούω. Επειδή το είχα διαβάσει κάπου αλλού αυτό, είχα ενημερώσει τον δικηγόρο μου. Το ποινικό μου μητρώο είναι καθαρό, δεν έχω κατηγορηθεί ποτέ για τίποτα. Εγώ ένα δικαστήριο έχω που είναι για τροχαίο και θα εκδικαστεί η υπόθεση σε 5-6 μήνες. Και δεν ευθύνομαι εγώ, μας είχαν τρακάρει εμένα και τη μητέρα μου», είπε η Δήμητρα Πισπιρίγκου στο Πρωινό.

https://www.youtube.com/watch?v=jYS5fVPun50

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook