Επιβαρυντικά για τη Ρούλα Πισπιρίγκου φέρονται να είναι τα στοιχεία που βρέθηκαν στο τάμπλετ της 9χρονης Τζωρτζίνας, σύμφωνα με ρεπορτάζ που μετέδωσε ο ΑΝΤ1 επικαλούμενος αστυνομική πηγή.

Στο μικροσκόπιο των Αρχών έχει μπει το τάμπλετ της Τζωρτζίνας με το οποίο θάφτηκε η 9χρονη, το μεγαλύτερο από τα τρία παιδιά της οικογένειας Δασκαλάκη, για τη δολοφονία της οποίας κατηγορείται η μητέρα της Ρούλα Πισπιρίγκου.

Αστυνομική πηγή που επικαλείται ο ΑΝΤ1 ανέφερε ότι κατά την εξέταση του τάμπλετ της Τζωρτζίνας, το οποίο ανασύρθηκε από το φέρετρο της άτυχης 9χρονης, βρέθηκαν ειδοποιήσεις της Google για φaρμακευτικές ουσίες.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, εντοπίστηκαν ειδοποιήσεις της πλατφόρμας με ομοειδή προϊόντα της κεταμίνης.

Η εξέλιξη αυτή είναι ιδιαίτερα σημαντική, και επιβαρύνει τη Ρούλα Πισπιρίγκου, καθώς οι αναζητήσεις φαίνεται να έγιναν πριν τον θάνατο της Τζωρτζίνας, αφού το τάμπλετ ετάφη μαζί με την Τζωρτζίνα.Σημειώνεται ότι οι διαφημίσεις αυτές σχετίζονται με τις αναζητήσεις που κάνει κάποιος στο Διαδίκτυο.

Το εύρημα στην Τζωρτζίνα που τα αλλάζει όλα και τινάζει στον αέρα την «γραμμή» Πισπιρίγκου

Λίγη ώρα αργότερα, στο βραδινό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ, μεταδόθηκε συγκεκριμένα ότι οι διαφημιστικές προσφορές της Google αναφορικά με την κεταμίνη εμφανίζονταν στο τάμπλετ τρεις ημέρες πριν τον θάνατο της Τζωρτζίνας, η οποία, σύμφωνα με το κατηγορητήριο, δολοφονήθηκε από τη Ρούλα Πισπιρίγκου στις 29 Ιανουαρίου 2022.

Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, που μεταδόθηκαν στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ALPHA, το τάμπλετ, που μεταφέρθηκε στα ειδικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ, «μίλησε».

Όπως λέγεται, έχουν βρεθεί σε αυτό ειδοποιήσεις της Google που αφορούν φαρμακευτικές ουσίες.
Αυτό σημαίνει προφανώς ότι είχαν γίνει διάφορες σχετικές αναζητήσεις στη μηχανή αναζήτησης της Google, πριν από το θάνατο του παιδιού.

Την ίδια ώρα, και  στο MEGA ειπώθηκε ότι έβγαιναν διαφημίσεις της Google για προσφορές σε κεταμίνη.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook