«Έχει ξεφύγει η κατάσταση και πρέπει να μας προβληματίσει. Είναι δύο γονείς που έχουν αποτύχει παταγωδώς, να λειτουργήσουν ως φροντιστές», σημείωσε η ψυχολόγος

Η ψυχολόγος, Μυρσίνη Κωστοπούλου, μίλησε στο «Χαμογέλα και Πάλι» για την υπόθεση της Πάτρας, επιχειρώντας να αποκωδικοποιήσει τη συμπεριφορά των γονιών.

Αναφερόμενη στην προσέγγιση του Μάνου Δασκαλάκη στο θέμα του θανάτου των παιδιών, μετά την προβολή του δεύτερου μέρους της συνέντευξής του στην Αγγελική Νικολούλη στο «Φως στο Τούνελ», η κ. Κωστοπούλου σημείωσε:

«Όλες αυτές οι συνεντεύξεις, έχουν μία έντονη αστάθεια στο λόγο του, πέραν από το να αποποιηθεί την συμμετοχή σε ηθικό και σε συναισθηματικό επίπεδο από όλα αυτά τα φρικτά που έχουν συμβεί. Το πιο διαταρακτικό είναι η προσπάθειά του να αποδώσει ευθύνες στους γιατρούς. Μετά προσπάθησε να εξιδανικεύσει την Ρούλα και μετά να την δαιμονοποιήσει, μετά να δείξει πόσο συνεπείς ήταν προς τα παιδιά τους».

«Υπήρχε πολύ σκοτάδι σε αυτό το σπίτι»

«Έχει ξεφύγει η κατάσταση και πρέπει να μας προβληματίσει. Είναι δύο γονείς που έχουν αποτύχει παταγωδώς, να λειτουργήσουν ως φροντιστές. Υπήρχε πολύ «σκοτάδι» σε αυτό το σπίτι. Πιο χειριστική φαίνεται να είναι η μητέρα. Τέθηκε στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη και το θέμα της έκθεσης ανηλίκου σε κίνδυνο», πρόσθεσε.

Σχετικά με το ξέσπασμα του Μάνου Δασκαλάκη για το εάν είναι ερωτευμένος με τη Ρούλα Πισπιρίγκου, η κ. Κωστοπούλου επεσήμανε πως, η Αγγελική Νικολούλη, έχει μπει έντονα στο θέμα και πολύ συναισθηματικά, εκείνος είναι πλήρως αποκομμένος. Η Αγγελική ήταν ο πρωταγωνιστής της συνέντευξης. Σε άλλη του συνέντευξη είπε ότι, του είχε ανέβει η πίεση, όταν άκουγε αυτά που λέγονταν για τα παιδιά και όχι για τον ίδιο τον θάνατο. Ήταν ιδιαίτερα προκλητική αυτή η δήλωσή του».

«Πρωταγωνιστής της ζωής της Ρούλας είναι ο Μάνος και όχι τα παιδιά»

«Όταν υπάρχει μία τέτοια ελλειμματική και διαταραγμένη προσωπικότητα, στο επίπεδο της επάρκειας της λειτουργίας της προσωπικότητας, υπάρχουν και αντιφάσεις. Είναι καθαρά περιστασιακές. Η Ρούλα Πισπιρίγκου έχει τεράστια ιδεοληπτική εμπλοκή για τον Μάνο. Πρωταγωνιστής της ζωής της είναι ο Μάνος. Τα παιδιά είναι εμπόδια, αντικείμενα. Είναι σημαντικό για εκείνη να αποδειχθεί η σχέση του με άλλο άτομο. Δεν αντέχει το γεγονός ότι εκείνος είναι έξω και εκείνη στη φυλακή», είπε η κ. Κωστοπούλου για την στάση της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook