Νέο αίτημα για εκτεταμένο γονιδιακό έλεγχο πρόκειται να υποβάλει η Ρούλα Πισπιρίγκου όσον αφορά στους θανάτους των μικρών κοριτσιών από την Πάτρα.

Εμμένει στην πιθανότητα ένα σπάνιο γονίδιο να ευθύνεται για τους θανάτους της Μαλένας, της Ίριδας και της Τζωρτζίνας, η μητέρα των τριών παιδιών Ρούλα Πισπιρίγκου.

Συγκεκριμένα, η 33χρονη που έχει κριθεί προφυλακιστέα για τον θάνατο της 9χρονης Τζωρτζίνας, θέλει να γίνει εκτεταμένος γονιδιακός έλεγχος ως προς τους θανάτους των τριών μικρών κοριτσιών.

Μάλιστα, ο δημοσιογράφος της εφημερίδας «Πελοπόννησος», Γιώργος Αναστασόπουλος, αποκάλυψε το Σάββατο μιλώντας στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι!»: «Η Ρούλα Πισπιρίγκου θέλει πλέον να γίνει πιο εκτεταμένος γονιδιακός έλεγχος, γιατί η ίδια πιστεύει ότι εκεί είναι το πρόβλημα».

Απειλές σε μάρτυρες

Σε άλλο σημείο των δηλώσεών του στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι!», ο Γιώργος Αναστασόπουλος αποκάλυψε ότι μάρτυρες στην υπόθεση αυτή δέχονται απειλές.

Χαρακτηριστικά, ο δημοσιογράφος ανέφερε: «Όσο σφίγγει ο κλοιός, τόσο μεγαλύτερη είναι η νευρικότητα. Κάποιοι μάρτυρες έχουν απειληθεί με ανώνυμα τηλεφωνήματα και μηνύματα. Δεν πτοούνται. Για τη σπιτονοικοκυρά συνεχίζεται η διαδικασία της προκαταρκτικής εξέτασης. Γιατροί, νοσοκόμες αλλά και μάρτυρες που δεν έχουν ακόμη καταθέσει έχουν δεχτεί απειλές».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook