Μετά το τηλεφώνημα από τον απόρρητο αριθμό που είχε γίνει στις 15 Μαρτίου, ακολούθησε η αποκάλυψη ότι ο αριθμός αυτός χρησιμοποιείται από τη Ρούλα Πισπιρίγκου, όμως είναι στο όνομα του εν διαστάσει συζύγου της.

Τις ώρες της επικοινωνίας της Ρούλας Πισπιρίγκου ή κάποιου συγγενικού της προσώπου με δημοσιογράφο που κάλεσε ανώνυμα τη δημοσιογράφο του Τ-Live, Γιώτα Κηπουρού, αποκαλύπτει η εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» και ο Πέτρος Κουσουλός.

Όπως προκύπτει από τον λογαριασμό του τηλεφωνικού αριθμού που χρησιμοποιούσε η κατηγορούμενη για τη δολοφονία της 9χρονης Τζωρτζίνας, το πρωινό της 25ης Μαρτίου υπήρχαν δυο εξερχόμενες κλήσεις προς το κινητό τηλέφωνο της δημοσιογράφου, από γυναίκα που προσποιήθηκε πως είναι η μητέρα της νέας συντρόφου του Μάνου Δασκαλάκη.

Η πρώτη κλήση, σύμφωνα πάντα με όσα είπε ο Πέτρος Κουσουλός, πραγματοποιείται στις 11:01 το πρωινό της 25ης Μαρτίου και έχει διάρκεια 2 λεπτά και 18 δευτερόλεπτα και η δεύτερη στις 11:33 και έχει διάρκεια 6 λεπτά και 52 δευτερόλεπτα.

Τατιάνα Στεφανίδου: Το παρασκήνιο πίσω από τα ανώνυμα τηλεφωνήματα της Ρούλας Πισπιρίγκου

Όλο το παρασκήνιο πίσω από τα ανώνυμα τηλεφωνήματα που φέρεται να έκανε η Ρούλα Πισπιρίγκου σε δημοσιογράφο της εκπομπής T live αποκάλυψε στη Super Κατερίνα η Τατιάνα Στεφανίδου.

«H ίδια πράξη είναι τρομακτική από μόνη της. Εφόσον αποκαλυφθεί ότι το άτομο που έκανε τα ανώνυμα τηλεφωνήματα είναι η ίδια η κατηγορούμενη, ουσιαστικά θα πρόκειται για την ομολογία της δολοφονίας των παιδιών. Αφού στην ουσία μιλάει ξεκάθαρα για δολοφονία και την ίδια στιγμή προσπαθεί να βάλει στο κάδρο των υπόπτων τον εν διαστάσει σύζυγό της» είπε η κ. Στεφανίδου.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook