Τι συζητούσε η 33χρονη με τον Διευθυντή ΜΕΘ του Νοσοκομείου Παίδων Πατρών, Ανδρέα Ηλιάδη και οι αναζητήσεις που ακολουθούσαν των συνομιλιών - Πώς έχει «κλειδώσει» τον λογαριασμό της στην Google

Οι κινήσεις της Ρούλας Πισπιρίγκου στο διαδίκτυο τις ημέρες πριν αλλά και μετά τον θάνατο της 9χρονης Τζωρτζίνας, βρίκσονται στο επίκεντρο των ερευνών.

Σύμφωνα με νέες πληροφορίες η 33χρονη «έκρυψε» τις αναζητήσεις της στο διαδίκτυο. Πλέον οι έρευνες στρέφονται στην ανάκτησή τους, αφού το στοιχεία αυτά είναι πολύ πιθανό να φέρουν και την ανατροπή για την πορεία της κεταμίνης. Η Ρούλα Πισπιρίγκου, όπως αναφέρει το Star, είχε κλειδώσει με δεύτερο mail την εφαρμογή Chrome στη Google. Οι αρχές μέσω του mail με το ψευδώνυμο «tanalias» είδαν και κατέγραψαν τις αναζητήσεις της Ρούλας στο διαδίκτυο, μέσω του Cloud.

Όταν πάτησαν, όμως, πάνω στο chrome διαπίστωσαν ότι ήταν κλειδωμένο από ένα δεύτερο mail και άλλο κωδικό. Οι αξιωματικοί αναφέρουν ότι δεν έχουν αποκτήσει πλήρη πρόσβαση στα δεδομένα περιήγησης (ιστορικό περιήγησης, αγαπημένες ιστοσελίδες κλπ. ) από τον Chrome της Google, καθώς η πρόσβασή τους είναι κλειδωμένη από τον χρήστη του λογαριασμού μέσω κωδικού πρόσβασης και μέχρι τώρα δεν έχει εντοπιστεί ο αυτός.

«Το ηλεκτρονικό ταχυδρόμειο που ήταν συνδεδεμένο με τη συσκευή smartphone της κατηγορούμενης είναι η ιδιωτική της διεύθυνση. Από εκεί και πέρα, ο καθένας στο τηλέφωνό του έχει τον λογαριασμό από τον οποίο επικοινωνεί με αυτόν τον τρόπο» ανέφερε ο δικηγόρος της 33χρονης, Όθωνας Παπαδόπουλος.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου έχει παραδώσει τον πενταψήφιο κωδικό για το mail «τανάλιας». Δεν έχει δώσει, όμως, τον κωδικό για το mail που έχει κλειδώσει το chrome.

Οι αναζητήσεις που έχουν κρατηθεί στο cloud είναι για αναισθητικά φάρμακα, επιληψία, έλλειψη οξυγόνου στα παιδιά και παρεμφερείς φράσεις, σαν να θέλει να ρίξει «στάχτη» στα μάτια σε όποιον ακολουθεί τα ίχνη της.

Οι ύποπτες αναζητήσεις της Ρούλας Πισπιρίγκου

Ένα άλλο ενδιαφέρον σημείο της έρευνας στα ηλεκτρονικά αρχεία της Ρούλας Πισπιρίγκου είναι ότι μετά από κάθε συνομιλία με τον διευθυντή της ΜΕΘ του Νοσοκομείου Παίδων Πάτρας, Ανδρέα Ηλιάδη, πληκτρολογούσε χωρίς να βάζει κωδικό πρόσβασης «φαρμακευτικές δραστικές ουσίες», ακόμα και όταν εκείνος δεν της έλεγε.

Ανάμεσα στα μηνύματα που αντάλλαξε με τον κ. Ηλιάδη η Ρούλα Πισπιρίγκου είναι και τα ακόλουθα:

Ρούλα: Της έδωσα Καταπρεζάν και Κέπρα τώρα, γιατί ήταν η ώρα να τα πάρει και τα έβγαλε. Είχε και ένα 37,9. Της έδωσα και λίγο Αλγκοφρέν και δεν το κράτησε ούτε αυτό.

Ηλιάδης: Αν έχει πρόβλημα τότε υγρών, μήπως να γίνει εισαγωγή στην παιδιατρική εδώ για ενυδάτωση.

Η συνομιλία έγινε λίγο πριν τις 19 Ιανουαρίου. Επτά ημέρες μετά και ενώ το παιδί έχει μεταφερθεί στο Αγλαΐα Κυριακού, η εφαρμογή discover άρχισε να εμφανίζει διαφημίσεις που περιέχουν τον όρο κεταμίνη.

Η εφαρμογή αυτή ενημερώνει, όμως, χρήστες που ασχολούνται συνεχώς με ένα θέμα. Άρα η Πισπιρίγκου έψαχνε συνεχώς για φαρμακευτικές ουσίες και αναισθητικά φάρμακα.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook