Εμφανώς εκνευρισμένος ήταν σήμερα το πρωί ο Γιώργος Λιάγκας με αφορμή ένα ακόμη θέμα για το θάνατο τον τριών παιδιών από την Πάτρα και τον Μάνο Δασκαλάκη.

Ο πρώτος θάνατος παιδιού της Ρούλας Πισπιρίγκου και του Μάνου Δασκαλάκη, ήταν της Μαλένας στις 13 Απριλίου 2019.

Το Πρωινό έφερε στο «φως» της δημοσιότητας σήμερα, φωτογραφίες από το… σούβλισμα του αρνιού που έκαναν ο Μάνος Δασκαλάκης και η Ρούλα Πισπιρίγκου μαζί με φίλους του, 17 ημέρες μετά.

Ο 30χρονος, λίγες εβδομάδες μόνο μετά τον χαμό της κόρης του, με κέφι σούβλιζε, χωρίς ουσιαστικά να δείχνει πόνο και πένθος για την απώλεια. Μάλιστα, φίλος του που είχε αναρτήσει στα social media τις επίμαχες φωτογραφίες, τον περιέγραφε ως «τον τρελό ψήστη».

«17 ημέρες μετά τον θάνατο του παιδιού του, που δε ξέρεις από τι πέθανε, που πρέπει να είσαι με αντικαταθλιπτικά για να είσαι όρθιος –τουλάχιστον αυτό κάνει ο φυσιολογικός άνθρωπος για μένα-. Μπράβο στους ανθρώπους που καταφέρνουν να ψήνουν κρέατα και να ανεβάζουν φωτογραφίες, υποκλίνομαι» είπε με εμφανή εκνευρισμό ο Γιώργος Λιάγκας.

Και συνέχισε πως «έχω τρελαθεί τελείως, δεν αντέχω άλλο! Σας ζητώ συγγνώμη για την έντασή μου, είναι και τέτοιες ημέρες. Ακούστε λίγο, ο λαός τι λέει; Η ζωή συνεχίζεται, λέει ο λαός. Συγγνώμη, αλλά σε κάποιες περιπτώσεις, η ζωή δεν συνεχίζεται. Να βρεις τη δύναμη να μεγαλώσεις τα παιδιά και όχι να μην σου καεί το medium rare κρέας. 17 ημέρες μετά τον θάνατο του παιδιού σου! Λέω να το πάω χαλαρά και ήπια αλλά δεν αντέχω κάποια στιγμή».

Δείτε το βίντεο

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook