Οι δηλώσεις του Σπύρου Μπιμπίλα για της αποκαλύψεις του Φώτη Σπύρου σχετικά με τον Πέτρο Φιλιππίδη & τον Δημήτρη Βογιατζή

Ο Σπύρος Μπιμπίλας βρέθηκε μέσω τηλεφωνικής σύνδεσης στην παρέα της εκπομπής “Open Weekend” για να μιλήσει για την παράσταση που πρωταγωνιστεί.

Ο πρόεδρος του ΣΕΗ τοποθετήθηκε μάλιστα για την πρόσφατη τοποθέτηση του Φώτη Σπύρου, σύμφωνα με την οποία υπάρχουν πολλές καταγγελίες για κακοποιητική συμπεριφορά του Πέτρου Φιλιππίδη κατά του αδικοχαμένου Δημήτρη Βογιατζή.

“Ο Πέτρος Φιλιππίδης ξεφτίλισε τον Δημήτρη Βογιατζή πάνω στη σκηνή. Την επόμενη ημέρα απολύθηκε”

Ο Σπύρος Μπιμπίλας λοιπόν, επιβεβαίωσε τα λεγόμενα του συναδέλφου του, ενώ εξήγησε: “Ξέρω ότι αυτές οι καταγγελίες που υπάρχουν έχουν μεταφερθεί μαζί με τον υπόλοιπο φάκελο στην εισαγγελία και επειδή είναι τμήμα αυτής της πολύκροτης δίκης, είναι κάτι που δεσμεύομαι και δεν μπορώ να το αναλύσω. Αλλά ότι υπάρχει αυτή η καταγγελία, υπάρχει!

Η δίκη αφορά μόνο τις καταγγελίες των τριών γυναικών. Δεν ξέρω αν αυτό θα ακουστεί μέσα στη δίκη, αλλά υπάρχει μέσα στο φάκελο. Το ότι αυτοκτόνησε ο συγκεκριμένος ηθοποιός δεν συνδέεται με την κακοποιητική συμπεριφορά που του συνέβη, το λέω για να μην γίνει καμία παρεξήγηση”.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook