«Λοιμωξιολόγος δεν υπήρξε ποτέ και δεν υπάρχει σε όλα τα νοσοκομεία της Δυτικής Μακεδονίας», είπε ο κ. Τριανταφυλλίδης.

Στην εκπομπή Κοινωνία Ώρα MEGA και τους Ιορδάνη Χασαπόπουλο και Ανθή Βούλγαρη μίλησε ο Γραμματέας της Ένωσης Νοσοκομειακών Γιατρών Δυτικής Μακεδονίας, Τριαντάφυλλος Τριανταφυλλίδης, αναφορικά με το απίστευτο γεγονός ότι νοσοκομείο αναφοράς Covid στην Πτολεμαΐδα λειτουργεί χωρίς λοιμωξιολόγο.

«Οι συνάδελφοι επικοινώνησαν το πρόβλημά τους με την ομοσπονδία μέσω εμού, και έβγαλε η ομοσπονδία χτες μια ανακοίνωση που στηρίζει και συνδικαλιστικά καλύπτει τους συναδέλφους. Οι συνάδελφοι από τον προηγούμενο Μάρτη χωρίς πνευμονολόγο και λοιμωξιολόγο. Λοιμωξιολόγος δεν υπήρξε ποτέ και δεν υπάρχει σε όλα τα νοσοκομεία της Δυτικής Μακεδονίας», είπε ο κ. Τριανταφυλλίδης.

Στην εκπομπή μίλησε ο διοικητής του νοσοκομείου Πτολεμαΐδας για την έλλειψη λοιμωξιολόγου στο νοσοκομείο αναφοράς covid.

Σύμφωνα με τον διοικητή, υπάρχει συνεπικουρία από τριτοβάθμιο νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης. Όποτε χρειάζονται συμβουλές οι παθολόγοι του νοσοκομείου Πτολεμαΐδας, απευθύνονται στο «Παπαγεωργίου».

Προς υπεράσπιση του νοσοκομείου Πτολεμαΐδας, ο κ. Παπασωτηρίου υποστήριξε πως το νοσοκομείο έχει νοσηλέψει πάνω από 440 ασθενείς με κορωνοϊό και έχει τις λιγότερες δυνατές απώλειες.

Είπε ακόμα, ότι έχει γίνει ήδη πρόσληψη πνευμονολόγου, ενώ έχει κατατεθεί και πρόταση τροποποίησης του οργανισμού για να προστεθεί και η ειδικότητα του λοιμωξιολόγου.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook