Αναβρασμός επικράτησε στη Σέριφο, εξαιτίας δημοσιεύματος το οποίο παρουσίαζε τον δήμαρχο να συμμετέχει μαζί με οκτώ άτομα σε κορωνοπάρτι.

Άμεση ήταν η απάντηση του Δημάρχου Σερίφου, οποίος γνωστοποίησε ότι το πάρτι ήταν περσινό, ενώ προθυμοποιήθηκε να αποστείλει φωτογραφικό υλικό και βίντεο για να επαληθεύσει τα λεγόμενά του.

Νωρίτερα, δημοσίευμα του Πρώτου Θέματος ανέφερε πως στήθηκε «κορωνοπάρτι στο νησί της Σερίφου με μπροστάρη τον δήμαρχο του νησιού»:

«Χωρίς αποστάσεις-κάποια στιγμή εφτά άτομα στοιβάχτηκαν ο ένας πάνω στον άλλο σε ένα καναπέ- και χωρίς κανείς να φοράει μάσκα έστησαν γλέντι με μουσικές και χορούς.

Το απίστευτο είναι ότι αυτός που θα έπρεπε πρώτος να δίνει το καλό παράδειγμα, ο δήμαρχος του νησιού Κωνσταντίνος Ρεβύνθης έδωσε πρώτος και καλύτερος το παρόν στο αυτοσχέδιο κορωνοπάρτι», ανέφερε συγκεκριμένα.

Αφορμή για το δημοσίευμα ήταν οι παρακάτω φωτογραφίες που αναρτήθηκαν στο instagram:

Αναλυτικά η ανακοίνωση – διάψευση του δημάρχου:

Αξιότιμοι κύριοι,

Mετά από την ανάρτηση δημοσιεύματος, που αναρτήθηκε και φιλοξενείται στην ιστοσελίδα σας με τίτλο «Σέριφος: Κορωνοπάρτι με τον δήμαρχο μπροστάρη», το οποίο υπογράφεται από τον κύριο Διονύση Θανάσουλα, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι πρόκειται για περυσινό «πάρτι» και όπως συνηθίζεται στα social media, τα συγκεκριμένα stories εμφανίζονται ως αναμνήσεις και αναδημοσιεύονται από τους χρήστες υπενθυμίζοντάς τους παλιές ευχάριστες στιγμές. Προς απόδειξη αυτού, κάποιοι από τους εικονιζόμενους που τους έχετε δημοσιεύσει, χωρίς την έγκρισή τους, παραβιάζοντας έτσι τη νομοθεσία περί προσωπικών δεδομένων, δε βρίσκονται καν στο νησί μας.

Προκαλεί ωστόσο, αλγεινή εντύπωση το γεγονός ότι προβήκατε σε ανάρτηση δημοσιεύματος, χωρίς να τεκμηριώσετε τη «δήθεν» είδηση. Θέλουμε, βέβαια, να πιστεύουμε ότι δεν υπήρχε δόλος και έγινε απλώς για λόγους αύξησης της επισκεψιμότητας στην ιστοσελίδα σας. Μάλιστα, από τη συγκεκριμένη περυσινή συγκέντρωση υπάρχουν αρκετές ακόμα φωτογραφίες και βίντεο, τα οποία μπορούμε να σας τα στείλουμε για να τα δημοσιεύσετε, ολοκληρώνοντας έτσι τη «δήθεν» είδηση.

Τέλος, να σας ενημερώσουμε ότι η Σέριφος έχει σταθερά μηδενικά κρούσματα, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας, εδώ και μήνες και ότι απαγορεύονται οι μετακινήσεις από και προς το νησί μας, ενώ ακόμα και κατά την περυσινή τουριστική σεζόν, οπότε και υπήρξε αυξημένη κίνηση, δεν παρατηρήθηκαν φαινόμενα διάδοσης του Κορωνοϊού!

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook