Σε παραλήρημα ήταν ο 37χρονος που οπλισμένος με μια καραμπίνα πήγε ξημερώματα στο Σύνταγμα και απειλούσε να ανοίξει πύρ.

Ο 37χρονος άνδρας μέσα από ανάρτησή του είχε προειδοποιήσει νωρίτερα ότι θα «θα κάνει πραξικόπημα στη βουλή», τονίζοντας ότι «θα κατέβει οπλισμένος» στο Σύνταγμα .

Στη ΓΑΔΑ βρίσκεται ο 37χρονος ένοπλος άνδρας που συνελήφθη τα ξημερώματα της Τρίτης, ο οποίος απειλούσε να ανοίξει πυρ στο Σύνταγμα.

Ο άνδρας, ο οποίος φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα και βρισκόταν σε κατάσταση αμόκ, εμφανίστηκε λίγο πριν από τις 3 τα ξημερώματα της Τρίτης στο μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη, μπροστά από τη Βουλή, κρατώντας ένα πανό που έγραφε «Βασιλιάς Μίνωας πραξικόπημα» και μια καραμπίνα.

«Θα σας κόβω τα κεφάλια έναν έναν και θα σας κάψω ζωντανούς», έγραφε στην παραληρηματική και ακατανόητη ανάρτηση του

Στην εν λόγο ανάρτησή του ο 37χρονος απειλεί  πολιτικούς, εφοπλιστές, δημοσιογράφους, τραγουδιστές και μοντέλα απειλώντας τους με  θάνατο δια λιθοβολισμού. Ενώ στη συνέχεια τα βάζει με αναρχικούς, ρομά, εθνικιστές και Κομμουνιστές.

Στο κείμενο που έχει δημοσιεύσει στα social meida, αναφέρει μεταξύ άλλων ακατάληπτων, ότι «μόλις πεθάνω θα γίνει σεισμός Αρμαγεδων. Θα επιστρέψω σε 3 μέρες Θεός της φωτιάς και θα αυτοκτονήσετε όλοι. Θα σας κόβω τα κεφάλια έναν έναν και θα σας κάψω ζωντανούς, άνδρες και γυναίκες δεν έχει χάρισμα σε κανέναν».

Την ανάρτησή του μάλιστα συνοδεύει και με φωτογραφίες, με το πανό, αλλά και την καραμπίνα με την οποία πήγε τα ξημερώματα στο Σύνταγμα.

Παράλληλα, φαίνεται να εξυμνεί τον φυλακισμένο και καταδικασμένο χρυσαυγίτη Ηλία Κασιδιάρη ως «δεξί χέρι του βασιλιά» και προειδοποιεί με εκτέλεση σειρά επωνύμων.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook