Απολογείται σήμερα στο Ηράκλειο της Κρήτης ένας 50χρονος Σύρος, ο οποίος κατηγορείται για το βιασμό των δύο παιδιών της συντρόφου του.

Σε βάρος του 50χρονου ο εισαγγελέας Ηρακλείου Κρήτης έχει ασκήσει ποινικές διώξεις σε βαθμό κακουργήματος για ασέλγεια, γενετήσιες πράξεις σε βάρος ανηλίκων και βιασμό.

Ο 50χρονος Σύρος κατηγορείται , όπως γράφει το cretalive.gr , ότι κακοποιούσε σωματικά, σεξουαλικά και ψυχικά με βάναυσο τρόπο τα παιδιά της Ελληνίδας συντρόφου του, με το περιεχόμενο της δικογραφίας να είναι πραγματικά σοκαριστικό .

Ο κατηγορούμενος φέρεται ότι βίαζε τα δύο παιδιά 24 και 14 ετών. Όπως έχει γίνει γνωστό, στη δικογραφία, όπου καταγράφονται οι δύσκολες συνθήκες διαβίωσης των δύο παιδιών, περιλαμβάνεται και βίντεο, το οποίο φέρεται να τράβηξε ο ίδιος ο 14χρονος ώστε να έχει αποδείξεις για τα μαρτύρια τα οποία αυτός και ο 24χρονος αδερφός του, άτομο με ειδικές ανάγκες, περνούσαν τα τελευταία χρόνια στα χέρια του 50χρονου.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν καταγγελθεί ο 50χρονος κακοποιούσε τα παιδιά τα τελευταία χρόνια τότε ακόμα που ο 24χρονος σήμερα, ήταν ανήλικος.

Σημειώνεται ότι ερευνάται ποινικά και η στάση της μητέρας των δύο παιδιών, για την οποία οι αρχές εξετάζουν αν γνώριζε και τι έκανε όλο αυτό το διάστημα.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook