Ο δράστης της δολοφονίας του 22χρονου στο Μυλοπόταμο Ρεθύμνου, που έχει εξαφανιστεί είναι γνωστός.

Κτηματικές διαφορές είναι σύμφωνα με το cretalive.gr η αιτία για τη δολοφονία του 22χρονου από τον 45χρονο δράστη στο Μυλοπόταμο Ρεθύμνου.

Νεκρός μεταφέρθηκε λίγο πριν τις 6 το απόγευμα στο νοσοκομείο Ρεθύμνου ένας 22χρονος άνδρας από τον Μυλοπόταμο Ρεθύμνου , ο οποίος έφερε τραύματα από όπλο στο σώμα του.

Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις έχουν ακροβολιστεί γύρω από την κοινότητα Αργουλιό του Δήμου Μυλοποτάμου σε ορεινή περιοχή του Ρεθύμνου, για τον φόβο να ξεσπάσει βεντέτα μετά την εν ψυχρώ δολοφονία του νεαρού κατοίκου από έναν συγχωριανό του κατά την διάρκεια έντονου καβγά.

Δράστης και θύμα παρά τις διαφορές που είχαν βρέθηκαν μαζί σε γλέντι στο σπίτι της αδελφής του νεαρού Κρητικού.

Οι δύο άνδρες τσακώθηκαν, οι ψυχραιμότεροι τους χώρισαν και ο 45χρονος έφυγε.

Όμως επέστρεψε λίγο αργότερα και χωρίς να βγει από το όχημά του, πυροβόλησε τουλάχιστον τέσσερις φορές τον 22χρονο, από πολύ κοντινή απόσταση. Ο άτυχος νεαρός διακομίστηκε αιμόφυρτος στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου, όπου όμως διαπιστώθηκε απλώς ο θάνατός του.

Αμέσως μετά το φονικό ο 45χρονος εξαφανίστηκε και έχει εξαπολυθεί ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του, καθώς έχει ακόμη μαζί του το όπλο του εγκλήματος. Τόσο στην ευρύτερη ορεινή περιοχή του Ρεθύμνου όπου αναζητείται ο δολοφόνος, όσο και στο σπίτι όπου έγινε το φονικό, βρίσκονται ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις για τον φόβο αντεκδίκησης.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook