Ήπια κάτι μπύρες, επέστρεψα σπίτι , τσακωθήκαμε και τη σκότωσα», ήταν τα πρώτα λόγια του 55χρονου που δολοφόνησε τη 46χρονη σύζυγο του στο Κουκάκι.

Ο 55χρονος, αρχικά προσπάθησε να πνίξει τη γυναίκα του με την οποία ήταν σε διάσταση, αλλά στη συνέχεια τη σκότωσε με 2 μαχαιριές στο διαμέρισμα στο Κουκάκι λιγό μετά τα μεσάνυχτα και στη συνέχεια προσπάθησε να αυτοκτονήσει.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 46χρονη έχει δυο τραύματα από μαχαίρι, ένα στο θώρακα και ένα στην πλάτη.

Περιγράφοντας τη σχέση του με το θύμα είπε στους αστυνομικούς:

«Με την Κατερίνα τσακωνόμασταν. Πριν λίγο καιρό έφυγα από το σπίτι και νοίκιασα άλλο διαμέρισμα στην περιοχή. Τις τελευταίες ημέρες προσπαθήσαμε να τα ξαναβρούμε. Επέστρεψα σπίτι χωρίς να ξενοικιάσω το άλλο. Όμως όλα πήγαν στραβά. Είχα βγει νωρίτερα έξω, ήπια και επέστρεψα στο σπίτι. Τσακωθήκαμε για άλλη μια φορά, άρπαξα το μαχαίρι και τη σκότωσα» αυτά ήταν τα πρώτα λόγια του 55χρονου μάγειρα στους αστυνομικούς, τη στιγμή που τον οδηγούσαν στο νοσοκομείο.

Οι αξιωματικοί του Ανθρωποκτονιών, που χειρίζονται την υπόθεση συγκεντρώνουν μέσα από μαρτυρίες και καταθέσεις όλες τις λεπτομέρειες από τη ζωή του ζευγαριού το οποίο όπως προκύπτει είχε συνεχείς καβγάδες.
Σύμφωνα με τις μαρτυρίες η σχέση του ζευγαριού ήταν ιδιαίτερα ταραχώδης με καβγάδες και ενδοοικογενειακή βία στο σπίτι της οδού Ματρόζου στο Κουκάκι, εδώ και καιρό.

Ο άνδρας μετά τη δολοφονία πήρε τηλέφωνο τον 24χρονο γιό τους και του είπε : «Tσακώθηκα με  τη μητέρα σου, πήγαινε σπίτι να δείς…».

Ο 24χρονος γιός του ζευγαριού ήταν έξω και διασκέδασε. Μετά το τηλεφώνημα του πατέρα του έτρεξε στο σπίτι και βρήκε τη μητέρα του σε μια λίμνη αίματος και τυλιγμένη με κουρτίνες , ενώ ειδοποίησε Αστυνομία και ΕΚΑΒ.

Στο διαμέρισμα μετέβη ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ όπου οι διασώστες διαπίστωσαν τον θάνατο της άτυχης γυναίκας.
Αμέσως μετά το έγκλημα ο δράστης πήρε το αυτοκίνητό του, κατευθύνθηκε προς την Παλαιά Φώκαια Κερατέας και προσπάθησε να βάλει τέλος στη ζωή του πέφτοντας στο γκρεμό.

Περαστικοί ειδοποίησαν για το τροχαίο και οι αστυνομικές τον εντόπισαν τραυματισμένο και τον μετάφεραν στο νοσοκομείο ΚΑΤ όπου και νοσηλεύεται φρουρούμενος.

O δράστης νοσηλεύεται τραυματισμένος και φρουρούμενος στο νοσοκομείο ΚΑΤ.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook