Στον εισαγγελέα οδηγήθηκε ο 55χρονος που μαχαίρωσε και σκότωσε τη 46χρονη γυναίκα του στο διαμέρισμα τους στο Κουκάκι.

Σε βάρος του 55χρονου ασκήθηκε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση για τη δολοφονία της 46χρονης γυναίκας του στο Κουκάκι με την οποία βρισκόταν σε διάσταση.

Αμέσως μετά τη δίωξη που του ασκήθηκε ο δράστης της δολοφονίας οδηγήθηκε στον ανακριτή από τον οποίο πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την Τετάρτη.


Ακόμη κατά του 55χρονου από τον εισαγγελέα ασκήθηκε δίωξη και για τα πλημμελήματα της οπλοχρησίας και της απειλής σε βάρος της συζύγου του. Και αυτό καθώς σύμφωνα με μαρτυρικές καταθέσεις που εμπεριέχονται στη δικογραφία ο 55χρονος είχε απειλήσει τη γυναίκα και στο παρελθόν.

Ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος εμφανίστηκε αμετανόητος, δεν ζήτησε συγγνώμη και το μόνο που είπε είναι ότι: «Για τα παιδιά μου λυπάμαι και την μάνα μου».

Στο μεταξύ σοκ προκαλούν τα ευρήματα από την ιατροδικαστική εξέταση στην οποία υποβλήθηκε η σορός της 46χρονης η οποία το βράδυ της Πέμπτης έπεσε νεκρή από το μαχαίρι του 55χρονου εν διαστάσει συζύγου της στο διαμέρισμά της στο Κουκάκι.

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή που διενήργησε τη νεκροψία-νεκροτομή, το θύμα έφερε δυο τραύματα από μαχαίρι στο θώρακα. Το ένα έπληξε την αρτηρία προκαλώντας ακατάσχετη αιμορραγία ενώ το δεύτερο τρύπησε τον πνεύμονα της 46χρονης.

Παράλληλα, η άτυχη γυναίκα έφερε μώλωπες στο πρόσωπο επιβεβαιώνοντας τις πληροφορίες που θέλουν τον 55χρονο να ξυλοκόπησε άγρια το θύμα προτού το ττραυματίσει  θανάσιμα με το μαχαίρι της κουζίνας.

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες των γειτόνων οι εντάσεις ανάμεσα στο ζευγάρι ήταν πολλές και συχνές, ενώ υπήρχε και ιστορικό ενδοοικογενειακής βίας με υπεύθυνο τον 55χρονο.

‘Όλα έγιναν τα ξημερώματα του Σαββάτου όταν ο 55χρονος γυρίζοντας στο σπίτι στο Κουκάκι βρήκε την εν διαστάσει σύζυγο του να ετοιμάζει βαλίτσα. Όταν τη ρώτησε γιατί ετοιμάζει τη βαλίτσα της εκείνη του απάντησε ότι θα πάει ταξίδι.


Τότε ο 55χρονος άρχισε να την χτυπά με μανία και στη συνέχεια πήρε ένα μαχαίρι και την μαχαίρωσε στην πλάτη και το θώρακα. Η άτυχη γυναίκα έπεσε νεκρή ενώ ο 55χρονος πήρε τον έναν από τους γιούς τους και του είπε ότι τσακώθηκε με την μητέρα του και να πάει στο σπίτι να δεί πως είναι.

Στη συνέχεια ο δράστης έφυγε από το σπίτι , πήρε το αυτοκίνητο του και στην προσπάθεια του να αυτοκτονήσει προκάλεσε τροχαίο πέφτοντας σε γκρεμό στη λεωφόρο Αθηνών – Σουνίου στο ύψος της παραλίας Θυμάρι.

Εκεί είδαν το αυτοκίνητο περαστικοί, ειδοποίησαν την αστυνομία κι έτσι συνελήφθη ο δράστης της δολοφονίας, ο οποίος νοσηλεύτηκε φρουρούμενος, χωρίς σοβαρά τραύματα, στο νοσοκομείο ΚΑΤ.

Την άτυχη γυναίκα βρήκε μέσα σε μια λίμνη αίματος ο 24χρονος γιός της που πήγε στο σπίτι μετά το τηλεφώνημα του πατέρα του και ειδοποίησε Αστυνομία και ΕΚΑΒ

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook