Σφοδρές αντιδράσεις έχει προκαλέσει η θανάτωση του χιμπατζή καθώς δραπέτευσε από το Αττικό Ζωολογικό Πάρκο και ενεργοποοιήθηκε το πρωτόκολλο ασφαλείας , σύμφωνα με τους υπεύθυνους.

Πριν από λίγο οικολογικές οργανώσεις προχώρησαν σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από την είσοδο του Αττικού Ζωολογικού Πάρκου, ενώ ανάμεσα στους συγκεντρωμένους είναι και η πρώην παίκτρια του Survivor Ευριδίκη Παπαδοπούλου

Έξω από το Αττικό Ζωολογικό Πάρκο έχουν συγκεντρωθεί – μέχρι αυτή την στιγμή – περίπου 50- 70 άτομα. Με πανό και συνθήματα διαμαρτύρονται για την θανάτωση του χιμπατζή, ενώ δηλώνουν διατεθειμένοι να βρίσκονται εκεί κάθε μέρα.


Οι περισσότεροι από αυτούς είναι μέλη και εθελοντές σε φιλοζωικές οργανώσεις, ενώ σημειώνουν ότι δεν πρόκειται για εξόντωση αλλά για δολοφονία. Κάλεσμα στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το Αττικό Ζωολογικό Πάρκο είχε απευθύνει από χθες (25.05.2022) – ανάμεσα σε πολλές οργανώσεις – και η Πανελλαδική Φιλοζωική και Περιβαλλοντική Ομοσπονδία, με κεντρικό σύνθημα: «Όχι άλλο αίμα για τα κέρδη τους».

Δείτε εδώ τις δηλώσεις του ιδρυτή και των υπευθύνων  του Πάρκου 

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook