Άδειο και έρημο το ισόγειο στην Πάτρα, που έμεναν η Ρούλα Πισπιρίγκου, ο Μάνος Δασκαλάκης και τα 3 παιδιά τους, που δολοφονήθηκαν. Τα όσα έγιναν δεν πέρασαν απαρατήρητα…

Η Ρούλα Πισπιρίγκου παραμένει στη φυλακή, ο Μάνος Δασκαλάκης στην Αθήνα και το σπίτι που κάποτε έμεναν στην Πάτρα, είναι πλέον άδειο, όπως τότε που μπήκαν για πρώτη φορά. Όλα τα πράγματα έχουν μεταφερθεί, ακόμη και τα ξεχασμένα ρούχα στις ντουλάπες, με τους κατοίκους της περιοχής να παρακολουθούν τις εικόνες που εκτυλίσσονταν. Η 33χρονη ετοιμάζεται να απολογηθεί και ο 30χρονος πατέρας των τριών κοριτσιών, να μάθει αν θα αντιμετωπίσει νέες κατηγορίες.

Άδειο είναι πλέον από χθες (09-07-2022) το σπίτι στην Πάτρα, όπου διέμενε η Ρούλα Πισπιρίγκου, ο Μάνος Δασκαλάκης και τα 3 αδικοχαμένα παιδιά τους. Συγκεκριμένα χθες το απόγευμα μεταφέρθηκαν και τα τελευταία πράγματα από το εσωτερικό του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πατριός της Ρούλας Πισπιρίγκου και ο θείος της, πήγαν στο σπίτι από νωρίς το μεσημέρι και μετάφεραν όσα πράγματα της 33χρονης είχαν απομείνει. Πριν φύγουν ξήλωσαν ακόμη και το κλιματιστικό που βρισκόταν στην πρόσοψη του ισόγειου σπιτιού, στην Πάτρα.

Να θυμίσουμε πως το περασμένο Σάββατο 2 Ιουλίου η οικογένεια της Ρούλας Πισπιρίγκου, μετά από συνεννόηση μαζί της, είχε μεταβεί στο σπίτι και ξεκίνησε τη διαδικασία της μετακόμισης όλων των πραγμάτων αδειάζοντας το σπίτι.

Η μεταφορά έγινε σταδιακά μέσα στις επόμενες ημέρες και χθες με το αυτοκίνητο του πατριού της μεταφέρθηκαν και όσα ρούχα και αντικείμενα υπήρχαν στο εσωτερικό του, ενώ άλλα είχαν πεταχτεί στους κάδους απορριμμάτων τις προηγούμενες ημέρες.

Όλα αυτά, την ώρα που αύριο Δευτέρα 11 Ιουλίου, η 33χρονη αναμένεται να καταθέσει το υπόμνημά της, ως ύποπτη για τις δολοφονίες της Μαλένας και της Ίριδας. Σύμφωνα με τον Όθων Παπαδόπουλο, η Αγγελική Τσιόλα ήταν η ιατροδικαστής εκείνη που εξέτασε νεκροτομικά τη μικρή Ίριδα Δασκαλάκη, ενώ οι ιατροδικαστές Καρακούκης – Καλογρηάς έβγαλαν πόρισμα εξετάζοντας απλά στοιχεία και φωτογραφίες. Στο πλευρό της προϊσταμένης της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Πατρών στάθηκε χθες και ο γνωστός ποινικολόγος Αλέξης Κούγιας.

Όπως ανέφερε ο Αλέξης Κούγιας μιλώντας στους δημοσιογράφους, η αντίδραση της κ. Τσιόλα ήταν δικαιολογημένη, κατακρίνοντας παράλληλα τη δημόσια συζήτηση που γίνεται σχετικά με τις ενέργειες των ιατροδικαστών που χειρίστικαν τις υποθέσεις των θανάτων των παιδιών.

Παράλληλα ο γνωστός ποινικολόγος κατέκρινε τις “τηλεδίκες”, αναφέροντας ότι στον τηλεοπτικό αέρα δικάζονται άνθρωποι και επιστήμονες από άσχετους δημοσιογράφους και τηλεπαρουσιαστές, ενώ συμμετέχουν σε αυτές δικηγόροι που “δεν έχουμε δει ποτέ στα δικαστήρια”, όπως είπε, αφήνοντας σαφέστατες αιχμές για πολύ συγκεκριμένους συναδέλφους του.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook