Νέα ποινική δίωξη ασκήθηκε σε βάρος της Ρούλας Πισπιρίγκου για το κακούργημα της απόπειρας ανθρωποκτονίας της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας.

Η νέα κατηγορία που βαρύνει τη Ρούλα Πισπιρίγκου αφορά στην καρδιακή ανακοπή που έπαθε η Τζωρτζίνα όταν βρισκόταν στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο της Πάτρας, που σώθηκε από βέβαιο θάνατο χάρη στην έγκαιρη επέμβαση των γιατρών αλλά το επεισόδιο αυτό της άφησε τετραπληγία.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου είναι ήδη κατηγορούμενη και προφυλακισμένη για τη δολοφονία της Τζωρτζίνας με χορήσηση μεγάλης δόσης κεταμίνης.

Σύμφωνα με τη νέα δίωξη που ασκήθηκε στην 33χρονη Ρούλα Πισπιρίγκου, η ίδια λίγους μήνες πριν – όπως κατηγορείται – χορηγήσει τη θανατηφόρα δόση κεταμίνης στην Τζωρτζίνα αφαιρώντας της τη ζωή, είχε προσπαθήσει και πάλι να δολοφονήσει τη κόρη της μέσα στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων της Πάτρας.

Τουλάχιστον αυτό κρίθηκε σύμφωνα με πληροφορίες από την αξιολόγηση των μαρτυρικών καταθέσεων γιατρών, από τις οποίες προκύπτει ότι η μικρή Τζωρτζίνα νοσηλευόταν χωρίς παθολογικά ευρήματα. Βάσει των στοιχείων αυτών, η Εισαγγελία αποδίδει σύμφωνα με πληροφορίες την καρδιακή ανακοπή, που η μικρή Τζωρτζίνα υπέστη στο Καραμανδάνειο σε εξωτερική επέμβαση και μάλιστα από τη μητέρα της. Ωστόσο, κατάφερε, να παραμείνει στη ζωή χάρη στην άμεση παρέμβαση των γιατρών, οι οποίοι έδωσαν μάχη για να την κρατήσουν στη ζωή.

Να σημειωθεί τέλος ότι η νέα κατηγορία στη Ρούλα Πισπιρίγκου έρχεται ενώ αναμένεται η απόφαση των εισαγγελέων Αντ. Ελευθεριάνου και Απ. Ανδρέου για τον αν θα προχωρήσουν ή όχι σε άσκηση ποινικής δίωξης σε βάρος της κατηγορουμένης και για τους θανάτους των άλλων δυο κοριτσιών της κατηγορουμένης, της Μαλένας και της Ίριδας.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου έχει κληθεί να απολογηθεί αύριο στην 18η τακτική ανακρίτρια για τη νέα κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας.

Η Πισπιρίγκου καλείται αύριο να απολογηθεί στην ανακρίτρια για την νέα κατηγορία- Μέσα στο «Καραμανδάνειο» προσπάθησε να σκοτώσει το 9χρονο κορίτσι και του προκάλεσε τετραπληγία.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook